Aysesevda Merhabaaa kızlar ovülasyon takibi yapıyorum ve ayın 12sinde pik oldu değerlendirdik aradan 14 gün geçti ve bugün kan verdim beta 114 çıktı 14 günlük değer için güzel bir sonuç değil mi 🥺 geçen ay kimyasal yaşadım çok korkuyorum o yüzden
Nazemm Aysesevda yok içini ferah tuttu benim de 8 gün gecikti 158 ile öğrendim şuan 31 haftalık oldum
Aysesevda Aysesevda @zlemceylan özlem sende kimyasal sonrası gebelik geçirmiştin konuşmuştuk betan kaçtı
zlemceylan Aysesevda değer düşük değil ki bende 31 Ekim ve 1 kasımda yumurtlama oldu 13 kasımda beta 53 çıkmıştı
zlemceylan Aysesevda evet Ekim ayındaydı kimyasal kasımda normal gebelik oldu 53 di ilk öğrendiğimde kasım ayında beta
Aysesevda zlemceylan bazıları bin 3 bin beta ile öğrenince korktum yine mi düşük değer diye 🥺 iyice paranoyak oluyor insan
Mici02 Aysesevda ben 30 la öğrendim hiç korkma 2 gün sonra tekrar bakar doktor anlamlı artış alır içini ferah tut
zlemceylan Aysesevda yok korkma canım o öğrenenler adet günü geçiyor bayağı genelde ya da yumurtlama genelde erkenden oluyor öyle oluyor sen yumurtlamanı biliyorsun sonuçta bundan sonrası düzenli artış olup olmadığı ben elimde fazla test vardı testten takip ettim koyulaşıp koyulaşmadığını öyle anladım 🥰
Kikiriki Aysesevda kimyasalın değerin düşük çıkmasıyla alakası yok benim 6 dan yükseldi mesela kimyasal yüksek başlayarak düşebilir çok alakasız. Hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alın