2bebisannesi Kızlar diğer iki doğumum da normal doğum Buda öyle ama sancı açılma hiç bisey yok 40+1 yarın doktorum suni sancı ile başlatacak doğumu size sorum şu 3. Doğumda kaç saat sürüyor doğum suni ile bi türlü gelmedi kendi sancım 🥺
Aaasmiinn 2bebisannesi Bende burda beklim. Gebelik 40+5 olucam birazdan. Cumartesi gününe kadar gelmezse sunni olacak
1boy1girlmom_ 2bebisannesi inşallah kolay bir şekilde doğum yaparsınız benim bebeğimde dönse de bende suni ile birlikte doğursam keşke
m_mervee ElenaCojocaru sancılar yavaş yavaş mı arttı kesi dikiş durumu nasıldı peki süreç kolay mıydı? ilk doğumum 25 saat sürmüştü ikinci suniyle başlayabilir hızlı olup biter mi çok merak ediyorum geriliyorum korkuyorum 🥲
ElenaCojocaru 2bebisannesi 1 sm açıklık vardı gittiğimde. İlk ikisinde de formal doğum oldu. Üçüncüde de normal oldu 🙏çok şükür. Allah yardım etsin bir avazda kurtarsın
ElenaCojocaru m_mervee evet yavaş yavaş arttı sancım sonunda tabi çok ağrım oldu 7sm açıklık olunca doğma aldılar zaten 5 dakkaya doğdu