Meridaily Geçen aylar bomboştu awox testlerim, bu ay aşırı ailil var çizgi. Kuruma yapıyor mu acaba kızlar?
momof3 Meridaily Awox kuruma çizgisi yapmıyor diye biliyorum canımm güzel haberini bekliyoruz gittikçe netleştiyse varolan çizgi durdukça koyulaşmış olabilir bence 😍
Sensedim Geçen ay 4 5 tane yaptım ince Bi kuruma çizgisi gibi çıkıyor Bi kaç saat sonra tamamen kuruyunca kayboluyor
Meridaily momof3 ayy inşallah canımm suya falan da tuttum gitmedi çizgi kaldı öyle 🥹 yarın kan vereceğim artık sabaha kadar adet olmazsam🤣
Ulku_gmc4 momof3 bende bugün awox test yaptım ilk 5 dk bişey yoktu sonra 2 saat sonra baktığımda çok fazla bir silik çizgi gözüktü kuruma çizgisi olamaz değil mi
Meridaily Ulku_gmc4 kuruma çizgisi yapmıyor diyorlar ama bilmiyorum ki kuzum yarın verecegım kan ben de
Meridaily gizem_esmr yaa öyle mi diyorsunuz😍 ayy umut oldu bana inşallah vardır❤️ çünkü önceki ay yaptıgım testler bombostu prodoctor da falan kuruma gördüm, diğerleri yalancı pozitif awox ta hiç çıkmazdı net tek çizgiydi. Ondan umutlandım 🥹
gizem_esmr Meridaily elinde baska varsa sabah ilk idrarla tekrarla kuzum zaten gunden gune koyulasir vardir insallah🩷
Meridaily gizem_esmr yarın kan vereceğim bir de test alacagım tekrar o çıkana kadar yapayım yine 🥹 inşallah vardır❤️