Sendenbanakalan Zeszy hayırlısı olsun bnm kahvengi akıntım geldi adetim bi hafta önce bitti bende çözemiyorum neyin nesi şuan
Pinaraydin_2969 cakirbebek ya bir şey sormak istiyorum 😅 sağlık ocağında kan vermek için doktora mi gitmemiz gerekiyor yoksa ebeler mi yapıyor bu işi. Bende gideceğim de
cakirbebek Pinaraydin_2969 önce aile hekimine doktorunun yanına gidiyorsun kan vermek istiyorum betaya baktircam diyorsun o zaten seni yönlendiriyor hemen canım
bildircinannesi Sendenbanakalan benim de inanılmaz yoğunlaştı akıntım rengi böyle sarıya dönük koyu yani bilemiyorum ki beklemek de çok zor umarım haberler güzel olur🌸
Sendenbanakalan bildircinannesi malesef bnm kırmızıya döndü regl oldum demek oluyor bu saglıklı mı bilmiyorum 1 hafta icersinde tekrar olmak
Peri_Omer Sendenbanakalan ben de yarin 7. Gun olacak test yapmaya başlayacagim .. 10-15 test var elimde bitirmesem olmaz 🤣🤣
Peri_Omer Sendenbanakalan Inwallah gelecek ay sevinirsin canim ama bir ayda iki defa adet gormuşsun doktora gorun bence
Zeszy Sendenbanakalan 1 hafta var adetimi beta 2.99 çıktı negatif oluyor ama yinede daha 1 hafta vara bata bakalim ne olcak
cakirbebek Zeszy bende kan verdim bugün negatif çıktı bata 3 gün var pozitife döner mu umuduyla bekliyorum 😞
busrax_ Sendenbanakalan benim bat 1 nisan bayramın son günü. bugünkü testim negatif artık pozitife döner mi bilemiyorum