Hurit Kızlar ben 12+1 haftalık hamıleyim bugün doktora gittik ve doktor gayet net şekilde bebeğin cinsiyeti kız dedi sizce inanmalımıyızzzzzz 😃
Hurit 1sen1ben1debebek bızım doktor gayet net bir şekilde söyledi bayağı inceledi eşim cinsiyetı sorduğunda kız dedi sonrasında eşim kesin kız mı dedi gayet net bir şekilde söyledi bende çok şaşırdım 😆
Hurit monica50 benim hissettiğimde kızdı, doktorda öyle söyledi bizimkide inşallah o şekilde olur, hayırlı sağlıklı şekilde kucağımıza alalım 🥰
Hurit sakinim_tmm peki şuan kacıncı haftadasınız bende 12. Hafta erken dıye bır şaşırdım , değişmedi değil mi
sakinim_tmm Hurit O ilk hamilelikte idi ama değişmedi. Şuan üçüncü hamileliğim 10. Haftada gidecem bakalım. İkincide ne oldu ne bitti hiç hatırlamıyorum 🤣🤣🤣
_Gizem__98 Hurit avrupada yaşıyorum burda cinsiyeti biraz geç söylüyolar malesef o yüzden🤷♀️😂 profilimde cinsiyet tahmini açtım yorum atabilirsiniz tahmininizi😂😂😂
Talentedmom Hurit 12.haftada inanma bence çok değişebiliyor bana doktorum 12.hafta kız gibi dedi 16.haftada netleşti kız diye doktorum bile 16.haftaya kadar bekle demişti