Talentedmom Meltemanneolsun ben başka markanın almıştım 5 sene önce falan tabi o zamanlar bu modeller yoktu büyüdükten sonra park yatak çok mantıklı geliyor bana bu tabi daha kullanışlı sanırım anne yanı da oluyor park yatağım olmasaydı kesin bunu alırdım
Meltemanneolsun Talentedmom evet canım varsa tabi almana gerek yok bizimki daha ilk bebek 🥰 o yüzden heyecanla alayım edeyim bitsin diyorum
Meltemanneolsun myangelson benim de temmuzda dogacak daha zamanım var heyecan yapıyorum işte bir an önce alayım bitsin diye
Meltemanneolsun Zhdnl benim de öyle temmuzda dogacak 4 ayım var daha ama bir an önce alayım diye heyecanlanıyorum🥰
Bhrdnz Meltemanneolsun ben kullanıyorum 4 aydır çok memnunum sadece boyutu fazlaca büyük mesela benim alanım dar bir tık daha küçüğü daha iyi olurmuş bir alt açmasını da beşiğini de uzun süre kullandım
Meltemanneolsun Talentedmom bu marka güzel sanırım genelde olumlu yorumlar var aslında Instagramda önüme set halinde de çıkıyorlar çok uygun fiyatlilar da güvenemiyorum onlara
MinikMucize46 Meltemanneolsun kaç haftalıksiniz bilmiyorum ama ben indirimden almıştım kendi sitesinden. Eğer gününüze daha varsa, bekleyin derim. İndirime düşüyor bazen renkleri de olmayabiliyor 🥰
Meltemanneolsun MinikMucize46 21+4 um temmuzda dogacak inşallah bı kaç ay daha bekleyeyim belki başka model marka beğenirim diye ama dönüp dolaşıp bunu alacağım sanirim