Kalbimde Kızlar bu sabah çorabım yere düştü eğilirken kuyruk sokumumubartık neresi tam anlamadım ama sağ kalçama ağrı vuruyor 7 haftalık hamileyim bişey olmuş olabilir mi
Efendininannesi Kalbimde yoktur zannetmiyorum ters hareket yada fazla ayakta durup iş yapınca bendede oluyo dün temizlik yaptım kaplumbağa kadar yavaş hareket ediyorum oturup kalkarken çok ağrım oluyo
Tontis2025 Kalbimde ilk haftalarda benimde çok kalçama ağrı vururdu bu normal dr a da sormustum leğen kemiğine kdr genislemeye basladıgımız icin bu ağrılar oluyormus.
Kalbimde Efendininannesi desenli bişey oldu sadece sağ taraf ağrıyor solda hiç bişey yok ayağımı atamıyorum
Efendininannesi Kalbimde yok yok normaldir merak etmeyin benim arada damar damar üstüne bindi deriz ya magnezyum eksikliğinden o bile başladı 9.haftadayım
Tontis2025 Kalbimde kız nolcak bende eğiliyodum sürekli bilmeden hayat bu mecbur eğilip kalkcan allah korusun Mutfakta onu al et düşüyordu yere kaldır indir ohooo Tabi dikkat et ama eğilmeyle rabbim korusun içini ferah tut dua et♥️
Kalbimde Tontis2025 Allah razı olsun Arkadaşım amin İnan ilk bebeğim olacak o kadar çok bekledim ki 🥺