Sulee123 7 haftalık hamileyim hiç kilo almadım aksine zayıfladın diyenler bile var sizde durumlar nasıl bulantı kusma vs yok
Nryseda Sulee123 çok normal Canım bende 58 le başladım. İlk aylarda 55 e düştüm. Şuan 30 haftalık 70 kiloyum. Hiç sıkıntı yapma bence normal
Yasemincifci Sulee123 evet canım ilk zamanlar bende 3 kilo verdim sonra kendi kiloma döndüm şimdide yavaş yavaş alıyrm
esractn Sulee123 15.haftama kadar 5 kilo verdim. Suan 18 haftaligim ikizlerimle yeni yeni aliyorum kilo🤗
elifcancan Aynı durum bende de var ama sağlıklı beslendiğimizi düşünüyorsanız sorun yok :) doktor bana aynen yeme düzenine devam et ekstra bir şey yapma dedi :)
Sulee123 elifcancan canım birşeyde istemiyor hiç çok normal dönem gibi şüpheleniyorum yani bazen zaten 55 kiloyum o yüzden 3 4 kilo alanlar var aklıma takılıyor
elifcancan Sulee123 aynen bende öyleyim hatta ikimizde aynı haftadayız. Hep bulantı ve aşırı iştahsızlık var bolda vicdan azabı :) bebek için üzülüyorum ama...
Esraselcuk Kızlar 20 haftalık hamıleyım hala aynı kilodayım yoyorumda ama yuzme ve spora gosoyoeum duzenlı sısmemek ıcın
Akays Sulee123 daha çok erken ben 4ay bitene kadar kilo verdim hiç bişey yiyemedim su dahi midemi bulandırdı 5. Ayda bulantılarım hafifledi ve 2-3 hafta içinde 3 kilo aldım ve almaya da devam ediyorum canım hamile kalır kalmaz kilo alınmaz zaten