Anniskoo0634 Mryalmal 2. Aydan itibaren başladım, genel olarak günde 1 kez sürdüm alışkanlık haline getirdim şu an 27. Haftaya gireceğim çatlağım yok ama göğüslerime sürmedim orda var, ordan bile farkı anlıyorum 😄 baya catlamaya meyiiliym
Anonymouse Doktorum 12.haftadan sonra kullanmaya başladı dedi, ben de bir hevesle aldım ama çok düzenli kullanmadım şimdi 29.haftadayım karnım artık çıkmaya başladı gün aşırı falan sürüyorum neden bilmiyorum çok zor geliyor sürmek 😅
MkalpR Aydan itibaren kullanmaya başladım ben günde iki defa özellikle duş aldıktan hemen sonra sürüyordum hiç çatlağım olmadı
Anonymouse Anniskoo0634 Gözüm yemiyor hiç ya 😅 hiç çatlak oluşmadı belki o yüzden zor geliyordur 😅 ayy göğüslerime ben de sürmüyorum ama çatlar mı acaba göğüslerim küçük 😅
Anniskoo0634 Anonymouse benim cok büyüdü ya birden göğüslerim ve catladı artık oralara sürüyorum 😄 kac haftalıksın
Anonymouse Anniskoo0634 Ya benim de büyüdü biraz ama aşırı büyümedi öyle 😅 29 haftalık olduk sen kaç haftalıksın canım
Eesraaa34 Bende aldım ama düzenli kullanmadım 31 haftalığım görünürde çatlak yok ama flaş tutunca var 😀 hakiki zeytinyağı sürsek olur mı acaba çatlak kremimi eşim sanırım yanlışlıkla çöpe atmış😀