aycinelizsmom Kızlar travel sistem Bebek arabasıyla yüksek hızlı trene binen oldu mu?? Garı aradım katlanır bebek arabasıysa sıkıntı yok dediler ama ya araba büyük deyip almazlarsa?? Tecrübesi olan varsa cevap lütfen
Damlademir aycinelizsmom travel sistem de katlanmıyor mu sizin business sorun olmaz bence ama ekonomiyse bilemiyorum
Anniskoo0634 aycinelizsmom ben geçen bindiğim de 2 aylık bebek ile, bebek arabasında yolculuk yaptı . Hatta sordum sorun ettiler mi diye bisey demediler dedi . Bebekte gayet rahattı masaşlah aglamadı bile
aycinelizsmom Femay sağol yavrum 🌸🌸 saçma sapan postların altı yorum kaynar, ne zaman cidden ihtiyacım olan bir şey sorsam kimse cevap yazmaz 😅
Lolopelo Canım muhtemelen ücretini alırlar bindirirler çünkü büyük taşınacak şeylerin ücretini alıyorlar
AnayimBenAna_ aycinelizsmom ooo tabi kızı büyüdü gezmelere gidiliyo 😂🌸 araba kiralayın daha iyi ya daha rahat edersin
aycinelizsmom AnayimBenAna_ aynen yavrum ne business ne loca hiç bilet kalmamış 😅 en iyisi araba kiralamak, yayıla yayıla giderim kocam sürerse 🤣🤣
AnayimBenAna_ aycinelizsmom en temizi yayıl arka koltuğa miss bak keyfine 🤭 benim yerimede gez ben bu bayram offline takılıyorum