Sevvalyilmaz Merhaba bugun 35+1 oldum dün kontrolum vardı bebişin kilosu 2.300 biraz daha kilolu olmasını beklerdim ama doktorum iyi dedi son aya girdik bebek daha yavaş kilo alacak artık öyle bir duyum almıştım.Bebeğe kilo aldıracak besinler neler muz vs
Noluyoya Sevvalyilmaz muz avokado kefir kaşar peyniri ceviz badem benim bildiklerim. Şahsen pek yemek yiyemeyip çocuğu muzla büyüttüm diyebirim
Evin_450 Sevvalyilmaz Hiç yedilerime dikkat etmemiştim ama peynir bayağı tüketiyordum son 2 ay boyunca da önüme ne geliyordu yiyordum oğlum 3.600gram doğdu hastanede o kiloda olan hiç bebek yoktu o zman doktor maşallah diyordu
Mry2020 Sevvalyilmaz canım sabah akşam muz ye hatta muz bir bardak kefir yanında ceviz badem ye sabah bunu yap akşam sütle aynı şeyleri ye
Busraakay_26 Sevvalyilmaz kızım 3500 doğdu özellikle yediğim bir besin yoktu ama ben çok amelsiz yiyip kendime de aşırı kilo alan biri oldum kefir muz kaşar ve kuruyemişler bebeğe çok kilo aldırıyor
Mry2020 Sevvalyilmaz rica ederim yarım kalmıştı bol bol et yemeye çalış balık da aldırır omega3 kullanıyor musun ayrıca kaşar peyniri bol bol ye kuzu eti aldırır çiğ kuruyemiş yiyebildiğin kadar ye ama paketli gıda tüketmemeye çalış