nurunuzgeldi Cinsiyeti erkek 20 haftalık olcaz bayram da ama eşim ağırdan alıyor daha erken son ay da yapalım diyor ama ben ağırlaşırım zevkle seçemem diye yavaştan almak istiyorum ne almalıyım önerilerinizi alabilir miyim yaz bebeği olacak
monica50 nurunuzgeldi ben ufak tefek şeyleri erkenden almaya başladım biberon emzik çıtçıtlı body birkaç oyuncak vs gibi. 28. haftadayım büyük alışverişler için (beşik bebek arabası dolap vs) 32′yi bekliyorum izne çıkınca odasını kurup büyük temizlik yapacağım.
Talentedmom nurunuzgeldi son ana bırakmak çok yorucu olur bence yavaştan eksiklerini almaya başla sen
Emsalk nurunuzgeldi merhaba çalışan iseniz çok zamana yayma şansınız olmaya bilir ben 27 haftalığım çalışanım yeni yeni başladım
Busraakay_26 nurunuzgeldi ilk hamileliğim de kızımın cinsiyetini 22.haftada öğrenince o haftalarda ufak tefek almaya başladım çünkü son aylar özellikle 32 hafta sonrası insan inanılmaz ağırlaşıyor cinsiyeti öğrendiysen yavaştan seç kıyafet ve eğer yaz bebeği olacaksa çok fazla takım alma eğer yaşadığın şehir sıcaksa benim kızım da yaz bebeğiydi yenidoğan tulumları takımları giydiremedim hep zıbınla dolaştı Bir de illa mağazaya gitmeye gerek yok artık online alışveriş ile daha kolay bildiğin bebek mağazasından da eşin olmadan alabilirsin
Mavili1480 nurunuzgeldi İkinciye hamileyim çok eksiğim yoktu ama pijamalarıma kadar aldım 23 haftalık olacağız çok az eksiğim kaldı son aylarımda dinlenmek istiyorum 😊