EsoMom_ Selam kızlar 5+4 deyim doktorum cuma günü keseyi görürüz demişti çağırdı o günü bekliyorum ama korkuyorum hersey yolunda mıdır hiç belirti yok bel ağrım vardı geçen hafta kaşık ağrım vardı hiç bişey yok sizce normal midir ?
obli EsoMom_ her hamilelikte belirti olacak diye bir şey yok. Kendinizi boşu boşuna strese sokmayın 🙃
Zarifbblog EsoMom_ daha belirtiler 8. Haftadan sonra başlar canım ki hiç başlamayadabilir oğlumda hiç hamile gibi değildim tek belirtim şişko ve karnımın çıkmış olmasıydı 😂😂
EsoMom_ Melike001 bende tam aksine uyku da yok normalde öğlene kadar uyurdum ama sabahın 8 i 9 ü derken kalkıyorum hemen istemsizce
DMLBRK Kızıma hamileyken hiç belirtim yoktu sonradan duygusallık güncellenmişti şimdi 20 haftalık hamileyim 7 yada 8 haftalıkken belirtiler başladı aşırı uyku hali mide bulantısı ağrılar aşermeler derken 20 haftaya geldim hala uykum var hahha 🤣
EsoMom_ DMLBRK hhahahaaaha benim en sevdiğim şeylerden biri uykudur ama istemsizce erken kalkıyorum normalde öğlene kadar uyurum ama bu bebiş erken kalk sinyali yolluyor bana 😀😀😀😀
EsoMom_ obli ya kaşık ağrım vardı o da elveda der gibi daha ugramafı hersey yolunda mı diye sorgulamaya başladım aklım da yoktu aslında internette gördüm benim de içime kurt düştü sabah sabah 😀😀😀
EsoMom_ obli işte sorun orda kaşık ağrım yok benim şuan geçen hafta çok vardı şimdi yok 😀😀 Maşallah Allah kucağına almayı nasip etsin insalllah 🥰🥰😍
obli EsoMom_ ay sabah sabah okuyamamışım pardon 🤣 olabilir belirtiler kaybolur geri gelir daha çok küçük. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim inşallah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız. ☺️
EsoMom_ Zarifbblog bende ilkinde öyleydim hamile değilmişim gibi mide bulantısı falan hiç bişey yoktu sadece kocaman göbüşüm vardı o bebeğim de melek oldu ondan Allah bana kolaylık vermiş diye düşündüm şimdi bekliyordum vallla mükemmel mide bulantısı vsvsvs ama tık yok 😀😀😀 Cuma gitsem keseyi görsem kalp atışını bilsem yeter bana 🥰🥰🥰
Sevgilimmmmmmm Daha ne istiyorsun. Ben hamileligimi öğrenmeden başladı mide şişkinliği mide bulantısı 28 haftalığım hala var yat kalk dua et ki hep böyle devam etsin
EsoMom_ Sevgilimmmmmmm insallah böyle olur 3 senedir bekliyorum ilk hamileliğim de kötü sonuçlandı bu sebepten biraz korkuyorum açıkçası
Zarifbblog EsoMom_ rabbim sana evladını cennette kavuşturacak senin için orada şefaatçi o bebek 🤲🏻 şimdi inşallah sağlıkla kucağına alırsın minik bebeğini canım
EsoMom_ obli bakalım nasıl olacak bu hamileliğim bekleyip görcez zaman çabuk mu geçiyor yoksa geçmiyor mu 34 haftalık hamile olarak 😀😀😀😀
obli EsoMom_ valla benim çabuk geçti hiç anlamadım bol evhamlı geçmesine rağmen ama son 1 hafta geçmiyor diyorlar göreceğiz artık 🙈