S_Seda00 37+2 deyim pazartesi günü sancım biraz vardı diye altan açıklığıma baktı doktorum 3 cm açıklık olmuş bugün biraz kanaman olur korkma dedi öylede oldu gün boyu azar azar devam etti akşam kesildi ama toplam üç gündür kanlı akıntım olmaya başladı
Womanmom15 S_Seda00 ayni benimde öyle oldu ama doktorum bana kanaman olabilir filan demedi unuttu sanirim aksamda kanamam oldu hafif Nisan sandim ağrı sancı yoktu acile gittik ebe alttan bakti onun elinede geldi kan normal dedi 3 cm açıklik vardi bendede bol bol hurma ye Ayni haftasinda 6 cm aciklikla sancıyla doğum yaptim kolay bir doğumum oldu rabbim bi avazda sanada nasip etsin
Balbebek012 S_Seda00 bence doktora danış benim ki de bu şekilde muayene sonrası başladı ama ertesi gün doğurmuştum
Maviada Sancılarınız nasıl şu an, Kanama 3 gün olur mu bilmiyorum ama isterseniz bir doktorunuza danışın
S_Seda00 Maviada benim hep sancım vardi erken doğum riskim vardı çok şükür atlattık dayandık şimdi biraz daha keskin uzun sürüyor sonra geçiyor
S_Seda00 Womanmom15 3 cm açıklıkla doğuma almadılar demi.Ben pup oldum doktorum bu hafta içinde dogurmaya bak dedi eğer doğurmazsan pazartesi günü seni suni sancıyla dogurtsunlar dedi
S_Seda00 Womanmom15 benim sancımda var ağrımda ama öyle 50 nin üstüne çıkacak kadar değil tabi nişanda geldi yarın gitsem doğuma alırlar mı
Womanmom15 S_Seda00 büyük ihtimal yalanci sanci doğum sancisi olsa duramazsin 40 haftayi geçmediysen suni sancı vermezler herhalde
S_Seda00 Womanmom15 pupp oldum bütün vücudum alerji oldu gün geçtikçe daha kötü oluyor doktorum dedi kendi çabalarınla doğur doğurmazsan eğer perinatolojiye git onlar senin bu durumundan dolayı suniyle doğurtacaklar durumun gün geçtikçe bebeğe zarar dedi bugün devlete gidecem iste bakalım ne diyecekler onlarda
S_Seda00 Gittim hastaneye bebek kanala girmiş 3 cm açıklık var daha sancı var ama 50 nin üstünde değil suyum gelmediği için seni doğuma almam dedi eve gönderdi