Aaasmiinn Doktor 41+0 olana kadar hergün gidip geleceksin dedi. Yani cumartesi gününe kadar doğmazsa yatışım yapılacak. İnsan cidden stres yapıyormuş beklerken 🥺
Aaasmiinn Kedilibebekli yaa 🥺 İnşaAllah ya. Allah razı olsun. Sıfır açılma ile illaki insan sunniden korkuyor.
Asfur Aaasmiinn benim ilk gebeliğim bugün 40+4 oldu artık gerçekten beklemekten çok yoruldum. Dün gece kasılmalarım oldu aha dedim başlıyoruz sonra uyumuşum 🤦🏻♀️ canım sıkılmaya başladı. Benim de cuma günü yatış yapılacak ama süreç nasıl ilerleyecek hiç bilmiyorum. Suni sancı nasıl bir şey çok mu ağrılı? Ya o kadar sancı çekip açılma olmadan sezaryen olursam diye diye düşünmekten bir hâl oldum. Elimden ne geliyorsa yapıyorum açılma olsun diye ama yok. Bugün Kadir gecesi birbirimize dua edelim Allah rızası için doğum bekleyen tüm gebelere 🫶🏻
Kedilibebekli Aaasmiinn bence bekleyin korkmayın zaten kontrole gidiyormuşsunuz her gün. Kendi sancısı ile gelsin inşallah, suni zordur.
DarkLuna Aaasmiinn ayy bende 3.bebegimi bekliyorum 25+5 haftalığım şimdiden doğum için korkuyorum şimdi erken doğum riskim var ama son zamanlarda bide gelmek istemezse diye
Aaasmiinn DarkLuna Valla canları nasıl isterse öyle davranıyor bu bebeler. Yürümediğim yol kalmadı.çıkmadığım merdiven kalmadı. Bakalım ne olacak.
zeynephkn07 @Aaasmiinn benimde 3. Gebeliğim ilk 41+3 ikinci 38+3 şimdi de 27 haftalığım ikincisi ilke göre baya hızlı ve kolay oldu bu nasıl olacak çok merak ediyorum
Yeniannetugce Asfur aynıyız sizinle benimde 40+4 oldu. Her gün acaba bugün mü diye düşünüyorum yarın doktor randevum var suni sancı isteyeceğim çünkü bebek için endişeleniyorum günler geçtikçe. İnşallah sağlıkla gelsinler bir an önce.
Aaasmiinn Asfur Rabbim bu gece hürmetine bizlere kolay, hayırlı bir doğum nasip etsin İnşaAllah, bizleri sağlıkla yavrularımıza kavuştursun 🤲 amin. Benim korkum da sunni de açılma olmazsa, sezaryene dönerse diye. 🥴
Aaasmiinn Kedilibebekli amin inşallah bu mübarek gece hürmetine 🤲 Rabbim hayırlı kolay bi doğum nasip etsin. Bugün yine gittim aynı açılma sancı vs yok yarın yine gel dedi :(
Aaasmiinn Yeniannetugce amin amin. İstanbul Esenler kadın doğum hastanesine gidiyorum ben. Sunni için 41+0 a kadar bekliyoruz dedi ama hergün gidip kontrol edilmek şartıyla. Evimde uzak ama mecnur hergün gidiyorum son iki günüm :(
Asfur Yeniannetugce bebek te bir problem yoktur muhtemelen ama niye gelmiyorlar bilmiyorum. Suni sancıdan da gözüm korkuyor