Zeyno_01 Bir tek ben miyim böyle bilmiyorum ama uyuyamıyorum rahat edemiyorum uykuya dalamıyorum 32 haftanın içindeyim sabahın kör vaktinde kalktım yine 🙄
Hsny_6 Zeyno_01 ben uyuyorum çişe kalkınca tekrar uyumakta zorlanıyorum ama oyalanıyorum uyuyana kadar bekliyorum 🥹 bebekli hayata alışmaya mı acaba bu 😃
Beri-4835 Zeyno_01 ilk defa uyudum oğlum 5 te uyandı şuan beraber ege ile gaga izliyoruz. Uyumaya niyeti yok daha 😑
Happyka Zeyno_01 günaydın 🤣 ben hiç uyumadım , duş aldım belki uyurum diye , 31 haftalık olacağız bu hafta , hiç uyku yok bu gebelikte yorgunluk sıfır enerji yüksek
Zeyno_01 meryemefem valla doğru diyorsun cnm sola yatmaktan solum ağrıyor sağa yatsam kalbim sıkışıyor kalksam uykum dağılıyor 😬
XBurcuburcu Zeyno_01 29 hafta bizim🤗 hepimiz sağlıkla alalım bebişleri kucağımıza 🤲😍 Evet yatış pozisyonu bulamıyorum sola yatıyorum sol taraf pert sağa yatıyorum yok sırt üstü nefes alamıyorum 🤣 kalkıyorum sallanan sandalyem var onda uyukluyorum
BetulSahin5444 Gece boyu sürekli uyanıyorum gündüzde uyukluyorum uyku düzenim alt üst 37 haftadan selamlar arkadaşlar 😂
Baharlina Zeyno_01 35. Haftada biraz daha rahatladım ama genelde gece uykusu çok azdı bayılırsam uyuyabiliyordum. Kesintisiz uyku diye birşey yok.. uyusanda 100 kere. Uyanıyoraun sağ sola dönmek bir mesele… vinç lazım😂
BetulSahin5444 Happyka 2 Nisan’da sezeryan olacak Allah izin verirse.Bebekte içerde depar atıyor ben yatınca şimdi uyumak istedim ama durmuyor hanfendi 🤭
Happyka Arkadaşlar sağ sol tamam da bu tuvalete git gel sıkıldım artık , az önce maden suyu içtim duştan sonra yine tuvalet, kızım diyor ki Anne bez tak sende rahat uyursun 🤣
Daisyy000 Zeyno_01 Allah sizi doğumdan sonrası için hazırlıyor. 21 aylık anneyim. 21aydir uykuya hasretim
Zeyno_01 Daisyy000 benimde ilk gebeliğim değil sağlıkla olsunda uykusuzluğa razıyım şuanda bedenim rahat değil
Daisyy000 Happyka Uyumuyor gece devamlı uyanıyor. Gece emmesini kes düzeltir dediler yine aynı yine aynı