sym0109 Kızlar gebelik şekeri testim sınır çıktı. Doktorum çok dikkat et bebeği boşuna irileştirmeyelim diyor. 29+2 deyim şu ana kadar yaklaşık 10-11 kg aldım. Siz kaç kilo aldınız? Gebelik şekeri olanlar nelere dikkat ediyorsunuz
Ayshababy sym0109 bende yeni öğrendim 234 çıkmış ölçümlere bu gün başlıcam evde ama yüksek dediklerinden beri 1 buçuk haftadır diet yapıyorum şekersiz besleniyorum hamur karbonhidrat bıraktım 6 kilo aldım 29 haftalığım tam yarin kontrolüm var bebek için inşallah kilosu suyu normaldır
Nilayy95 sym0109 25.haftadayım insülin kullanıyorum. 6 kilo almışım. İlk gebeliğimde bilmediğim için ve cahilce yorumlara aldanıp şeker testi yaptırmadığım için 30 kilo almıştım
Beri-4835 sym0109 140 sınır benimki 138 çıktı en son 6 kilo almıştım. 2 kilosunu bi haftada aldım niye bilmiyorum 🤷♀️
momkrm19 sym0109 ilk bebeğimde şeker yüklemesine kadar 4 ve sonrası diyetle 3 kilo aldım +7 kilo 65 ile süreci kapattım çok iyi oldu benim için. Şimdi henüz 12.haftadayım diyete ölçümlere sıkı olmasa da başladım kilo almadım. aldım mı zor veriyorum vücudum çıktığı kiloyu unutamıyor oyğzden dikkat ediyorum 😅
Nilayy95 Ayshababy insülin kullanıyor musunuz çok yüksek . Diyetle olacak gibi değil. Endoroknoloji doktoruna gittiniz mi?
Ayshababy Nilayy95 insüline karar verilmedi daha dün gittim 2 gün ölçüm yapıp sonuçları göstericem karar verilecekmiş insulin mi diet mi diye ama akşamdan ölçüme başla dedi ölçtüm yemekten önce 76iydi yedikten 1 saat sonra 101 oldu 2 saat yine 80 bu günden tam ölçümlere başlıyorum sonuçlar böyle giderse diet verir
Ayshababy anneolmakneguzel_ doktor yeni cihazlardan verdi yanılma hiç olmaz bunlarda diye ama dünkü baya iyiydi beyaz ekmek yememe rağmen
anneolmakneguzel_ Ayshababy gayet iyi. Hatta baya iyi. Böyle beslenmeye devam ederseniz çok güzel. Şeker yok yani
Ayshababy anneolmakneguzel_ inşaallah bu gün sabahtan akşama kadar ölçüm yaparım sonuçları bi paylaşırım inşallah güzel gider