Gokcemm Doğumu yaklaşan annelere faydalı yazı olur inşallah. Benim ilk önce nişanım geldi 3 gün kanlı akıntım devam etti. Bu arada doktor muayenemi eksik etmedim. Hafif hafif su kaçırmayada başlamıştım.Gece 4te 10 dakikada bir gelen sancılarım başlamıştı.Sabaha sıklaşır derken sancılarım gitti.Doktora kontrole gittim suyumun azaldığını söyledi ve yatışımı yaptı. Propes diye bir ilaç varmış acil onu bulduk ve alttan yerleştirdiler açılma olmazsa sezeryan planları vardı. Gece 11 buçukta yerleştirdiler saat 4 olduğunda ben ıkınmaya başladım.Bana daha 2 santim açıklık var boşuna ıkınıyorsun diye azarlayan doktora rağmen 2 dakika sonra doğurdum.Sedyeye çıktım açıklık kontrolü yapmasıyla suyumun hepsinin patlaması bir oldu doktor bile şaşkın 😮 ameliyathaneye girer girmez doğumum gerçekleşti çünkü propesten tam 5 saat sonra açıklık tamdı.Oradaki hemşirelerin demesiyle prenses gibi bir doğum yapmışım.Dikişlerimin sayısını bilmiyorum ama acısı geçti diyebilirim. 29 Ocakta doğan kızım şuan 12 günlük ve küvezde kalp problemimiz var anne karnında başlayan. Dualarınızı bekliyorum🙏🏻 Bu arada 41+0 da doğurdum ancak geç döllenme olduğu için haftamı 39+3 olarak belirlemişti doktorum. Cerrahpaşa perinatoloji takipliyim orada doğum yaptım. Doğurmak çok kolaymış demiyorum ama kızıma baktığım ilk an evet değmiş dedim.😇 Herkes sağlıcakla kucağına alsın bebeğini İnşallah 🥰♥️
Gokcemm yasmin_ly İlacın adı propes. uzun ip gibi bir şey. Alttan verilen suni sancı diyebilirim rahim ağzı yumuşasın diye yerleştiriyorlar yarım saat içinde sancı başlıyo