Meltemyk Hasret18ayaz maşallah sizde baya geç öğrenmişsiniz peki kaç haftalıktı o zman normalde son adete göre 6 haftayı geçiyor ama geç döllenme ne kadar eksiliyor anlamıyorum bşey
Leylabngll Hasret18ayaz oo sızde geç ogrenmıssınız süre uzun baya peki bırsey daha sorabılır mıyım bu geç döllenme genellıkle yumurtlama günü olan bırlıktelik mi ve neden geç döllenme olur bu konuda hıc bır bılgım yok
Meltemyk Leylabngll bence bu adetten sonraki olmuyor geç yumurtluyorsun normalde 14 16 günlerde diyorlar ama sanırım biz daha geç yumurtladık o yüzden
Hasret18ayaz Leylabngll ben ovulasyon takibi yapmıyordum zaten adetlerimde duzensizdi pcosluyum doktorum neredeyse 1 ay geç yumurtlamissin demisti
sagliklagelbebegim Leylabngll aslında şöyle 4 gün gecikmiş olmuyorsunuz. Zaten yumurtlamanın üzerinden 14-15 gün geçince adet olunuyor sizinde beklenen gününüz bugün ve bu 2 gün içinde oluyor bu ay geç yumurtladıgınız için
sagliklagelbebegim Leylabngll tabi yine de iki gün sonra kan verip kontrol edin adet olmazsanız değerinizi ama olsaydı yumurtlamadan 12 gün sonra kan değeri yükselmeye başlardı gec döllenme olduysa da bugün yarın kan tahlilinde belli olur
Busra2013 Leylabngll adetimden 2 gun gecti normal petrolden aldigim saftirik testle yaptim pozitif cikti suan 13 haftaligiz
sagliklagelbebegim Leylabngll hayırlısı hayırlı zamanda olsun inşallah ama 2 kez dış gebelik ve 1 kalp durması yaşamış biri olarak söyleyebilirim ki üzülmeyin böyle süreçler yaşamaktansa geç olsun güç olmasın
_Nazendeem Leylabngll yaaaa üzüldüm kuzu rabbim mübarek günün hürmetine tez zamanda nasıp etsın inşallah ya