Zizizi Kızlar 12 haftalık gebeyim. 1 aydır çok fena mide sıkıntısı yaşıyorum. Sürekli bi midede gaz hissi, afedersiniz geğirme isteği. Aç mıyım tok muyum anlamıyorum. Midemde çok garip hisler var. Yaşayan var mı? Oldu mu? Nasıl çözüm buldunuz?
derya14 Zizizi Şu an 14. Haftadayım 2 haftadır falan daha rahatım. İlk başlarda dediğiniz gibi aşırı şişiyordum ve nefes bile alamıyordum bazı zamanlar, sürekli bi gaz oluyordu. Bende yavaş yavaş azaldı umarım sizinde öyle olur 🙏sağlıkla kucağınıza alın bebişinizide inşallah 🌸
Nur_er Zizizi Ben 15 bitmek üzere hala öyleyim. O kadar iyi anlıyorum ki.. aşırı hazımsızlık var gaz gegirme geliyor gelirken midede olanlar da geliyor. Valla Allah yardımcımız olsun. Çok zor bir durum yaşıyorum şu an hala. Bi düzelir gibi oldu tekrar başa sardı.. doktor doktor soruyorum kimse doğru düzgün birşey de söylemiyor ..
boncukbiranne Zizizi bende bir kaç kez oldu maden suyu tüketiyordum o an suan yok geçti skür olmaz bir daha da insallah
Melo2 Zizizi benim 8+5 midem öyle bir şişiyor ki eşim gülüyor 😂 ama benim içim kan ağlıyor bide ben kusuyorum ona rağmen midem şiş