Sumeyyeokmen 5+6 gebeliğim mevcut alt karın kasık ve belimde ağrı var bazen ara ara gelip gidiyor bazen uzun sürüyor. Normal mi ? Çok şiddetli değil rahatsız edici şekilde. Kalp atışını dinledik şükür ama yine de korkuyorum bu ağrılar normal mi ?
Pzahide Sumeyyeokmen çok normal benim de hep olmuştu, uzun bir süre devam etti. Ultrason da hiçbir sorun olmamasına rağmen bir süre devam edince doktor 11. Hafta gibi pregestan vermişti.
1ErkekkkAnnesi Sumeyyeokmen aynı durum bendede var 7. Haftamdayım 5. Haftamdan beri kasık ağrılarım devam ediyor şiddetli değil tabi ve bugün belim de ağrıyordu 2. Gebeliğim doktor normal dedi ve bol bol su içmem gerektiğini söyledi
Leyla_aa Sumeyyeokmen bende de fazlasıyla oluyordu sanki her an regli olacakmışım gibi ama rahim büyüdüğü için oluyormuş çok şükür zamanla geçti
Melo2 Sumeyyeokmen tabi için rahat etsin diye doktora danış ama bende ilk öğrendiğim de 4 hafta 5 günlüktü ve kasık ağrım aşırı vardı oda regl olamadığımızdan regl döngünün zamanı geçsin kalmıyor ağrı arada bir ufak ağrı saplanıyor ama saniyelik
Sumeyyeokmen Leyla_aa bebek göründükten yerleştikten sonra olmaz diyenleri gördüm korktum ister istemez sorayım dedim teşekkür ederim
Sumeyyeokmen Melo2 regl günüm 13 üydü geçti ama regl olcak gibi ağrım olmaya başladı Duphaston kullanıyorum dün geceden itibaren o mu yapıyor acaba rahim kalınlaştırdığı için önceden bu kadar ağrı olmuyodu çok az hissettirip gidiyordu şimdi regl gibi ağrıyo 30 dk sürüyor geçiyo anlamadım bişey
Asetonn Sumeyyeokmen benim çok fazla ağrım oldu özellikle gece yatakta dönemiyordum bile sancı giriyordu hemen
Melo2 Sumeyyeokmen kasık ağrısı normal benim 8+5 şuan hiç yok mesela 6 haftanın ortalarında geçmişti olmadı bidahaki muayenede danış doktoruna ben kime söylediysem normal dedi özelikle sol taraf biraz daha ağrıyordu hem belki kis vardır ondan olablir kis diyip korkutmak istemem merak etme bende de var hamilelik başlangıcımda çoğu kişide oluyormuş ama sonra kendiliğinden geçiyormuş ve bebişe zarar yokmuş en iyisini doktorlar bilerler tabiki ama sen yine de muayenende geçmezse söyle ama korkulcak biley yok 🤭
Sumeyyeokmen Melo2 çok teşekkür ederim iyi ki varsınız içimi rahatlattınız sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah güzel günler görün hep 🥰❤️