Serapaksu066 Cerentpl07 saate en az 10 kez hareket etmesi gerekiyor diye biliyorum gün içinde çok yorulduysanız ondan olabilir az olmasi
Bebekmert Cerentpl07 37+2 deyim bende aynı postu acacaktim 2 gündür gün içinde çok az hissediyorum gece de geçen haftaya göre daha az hareket ediyor . Gün içinde hatta 3 saat hissetmedigim bile oldu bugün durtmeme rağmen 1 2 pıt vurdu sonra yine durdu
Bebekmert Endoplazmik belimden ziyade kalçam çok ağrıyor benim resmen sol taraf bacağım ve kalçam yatağa girince felçli gibi oluyor tuvalete zor kalkiyorum .
Bebekmert Betamom hayır ya malesef tam tersi saat 3 4 olana kadar uyuyamıyorum huzursuz bacak sendromu tutuyor ayaklarimi sallamaktan kramplardan uykum gelmiyor
Betamom Bebekmert bende uyuyamıyorum ama bebek hareketleri azaldıgı gün sürekli uyumak istiyorum. Büyüme zamanlarında böyle oluyor bir iki gün sessiz kalıyor sonra gene eski haline dönüyor. Sizede onuda diyecektim. Bilemedim tabi şimdi bi muayene olun istersenşz
Nurella07 Balbebek012 bencede katılıyorum büyüdüğü için yeri daralıyor ve hareket edemiyor lar çok fazla belki de gelişme aşamasında olduğu için uyuyor da olabiliyor lar ben 31+3 oldum ve hareketlerimiz durmuyor oturunca hareket ediyor ama ayaktayken uyuyor sanırım 😃
Leylimselin Merhaba 36 haftalığım, eskisi gibi sert ve çok fazla hareket etmiyor eskiden geceleri hareketliydi şimdi neredeyse hiç hareket etmiyor gündüzleride saatte 10 hareket çok fazla değil mi? Her saat mi saymalıyız nasıl olmalı?
-serpil25 Saatte 10 hareket olması mümkün değil genelde uyuyorlar 3 saatte 10 hareket diye söylemişti dokturum hatta günde 10 hareket bile yeter demişti