IRMAKBUGLEMINANNESI
Merhaba 12 ocak da sabah tuvalete gittigimde elime bi yuvarlak g3ldi acil doktora gittim hersey yolunda dmesine ragmen doktora isratci oldum ve alttan muayene sonucu bebk kesesi indigini dogum basladi dediler ilk 1 gece hastanede kaldim sabah bebek kesesini dusurdum suni sanci ile dogum yaptim males3f bebegim yasamadi rahim agzi yetmezligi denildi 40 gun logusa gibi kanama gelecek denildi fakat 60 gun hafif kanama oldu perinatolog bulup gittim hersey normal enfeksiyon var dedi neo penatron kullanmam ocin verdi ve 7 gun kullandim devam ettigi ici aradim 7 adet daha kullan dedi ikinci kullanisimda 3 fitilden so ra adet oldum 20 martta ilk gunum 7 gun gectikten sonra bi kanama yoktu iliski sonrasi yeniden hafif kan geldi iliski sonrasi normal denildi ben de yumurtlama gununu hesaplyip tekrar bebek istedigimden 4 nisan da iliskioldu 4 5 6 si yumutlama tahmini gunum daha sonrasinda hafif batma oldugu icin geri kalan ilaca devam ediyorum son bi tane kaldi fakat iki gundur koyu lekelenmeler oluyo acaba bu sekilde bi sıkıntı yasadinizmi