bebeklerim__ Prenses_im47 daha çok yeni baksana annesi. 5den sonrası gebelik olarak sayılıyor ki daha adetine de 1 gün varmış. 2 gün sonra düzenli yükselmisse hiç korkma
mlkkk Prenses_im47 önemli olan düşük çıkması değil 6da çıkabilir gebelik olsun artışı sağlıklı olsun yeter ne zman döllenme oldu bilemezsiniz sizinle aynı haftada olup betası daha yüksek veya düşük olanda olabilir sizin takip etmeniz gereken artış nasıl
Morrinah Prenses_im47 canım ben 5,02 ile öğrendim 4 gün kala sonra bekledim regl günü gittim kan verdim acele etmedim hiç
Prenses_im47 Cevaplarınız için teşekkürler kızlar 4. Gebeliğim ama sadece 1 tane si yaşıyor düşüklerim oldu öncesinde ama ilk defa böyle düşük çıktı o yüzden korktum
Kikiriki Prenses_im47  Bu arada düşük olacak tabiki nereden çıkıyor bu beta değerinin düğükküğü yüksekliği önemli olan düzenli artış olması bir değer sıfırdan yükseliyor bir anda 10000 olamaz zaten :)
Melikeex Prenses_im47 bende tam adet olacagim gün vermiştim 37 ydi 2 günde bir verdim yükselmesini bekledim şuan 37+1 haftaligiz ☺️