asyap Gamze_gamze hayır kesilmedi geceleri veriyorum sadece kilo alımı için sütümde sıkıntı yok fazla fazla geliyor şuan
elasevgi Gamze_gamze emzirirken de iyiydi mama verince de iyi yani şuan 5 6 var bide erkek çocuğu doymuyor derler kızlara göre farklıdır
Gamze_gamze Asilzedemom evet diyet yapmaya başlamıştım güzel de kilo verdim tüm doğum kilolarım gitti. Kesin ondan oldu çok kötü hissediyorum kendimi vicdanım sizlıyor. Daha çok küçük 3 aylık. Alır mı ki bir haftada birkaç gram
Asilzedemom Gamze_gamze sen diyeti bırakırsan tabiki alır benim oğlum ben diyet yapınca kaburgaları gözüküyor du bıraktım 1 ayda eskisi gibi panda yavrusu gibi oldu hemen
12betul Gamze_gamze Kız sakın diyet falan yapma Limon nane maydonoz süt mısır bak bunlar sütü ve kalitesini azaltıyor . Yapacağın diyet anca diyetisyen le olur emzirirken kendi başınıza yapmayın maximum en verimli sütü 1 yaşına kadar alacak onu da çocuğa zehir etmeyin lütfen 🥺 Ayrıca ravla lohusa yağını bende kullanıyorum şuan gerçekten sütümün rengi de yağlandı güzel sarı oldu bebeğim 2 ay 19 günlük 8 nisanda kontrolümüz . Ben iki haftadır kullanıyorum . Şimdiden evde tarttım yarım kilo gösteriyor .
Gamze_gamze elasevgi ben anlamadım valla günlük 4-5 çişli bezi varsa doyuyodur diyor doktorlar. Çocuk geri ağlıyor. Bazen her doktoru da dinlemek lazım düşünüyorum. Gece uykusu nasıldı peki? Sık sık uyanıyor muydu ordan anlayabilirim bende çocuğumun doymadığını
elasevgi Gamze_gamze canım ben şöyle anlatayım sana bebeğimi gün içinde doyuramadığım zaman gece 2 3 saate uyanıyordu ama gün içinde doyduğu zaman o gece en az 5 6 saat uyuyor. Bide söyle bişey öğrendim bebeğin kilosunu 150 ile çarpınca günlük alması gereken süt veya mama miktarı söylüyormuş benim bebeğim 2 aylık 4bucuk kilo günlük alması gereken ml de 675ml imiş ama ben hesapladım 400kusur falan anca veriyormuşum bugün 600ml ye tamamladım bakalım gece uykusunda fark edecek mi
Gamze_gamze Asilzedemom valla Allah razı olsun bacım umut oldun bana yoksa stres de etkiliyor yani sütü
Gamze_gamze 12betul ya of çok kötü hissettim şu an kendimi sütüm çoğalsın da başka birşey istemiyorum iki gündür yükleniyorum daha istediğim gibi çoğalmadı 😪
12betul Gamze_gamze stres yapma canım çoğalır . En büyük düşmanı en başta stres sürekli kendine şunu tekrarla sütüm çok akıyor şelale gibi beyine sinyal gitsin ❤️
12betul Gamze_gamze ben de ilk kızımda yaptım maalesef limonlu su içtim her sabah zayıflayayım diye ki düşün kilo da almamıştım 6 kilo alıp doğumdan çıktığımda aynı kilodaydım . Ama o karında ki gevşekliği kilo sandım herhalde salak ben . Ay dan sonra kızım kilo almadı maalesef ve ben yıllar sonra benim yüzümden olduğunu farkettim cahillik işte 12 sene önce
Asilzedemom Gamze_gamze kız bende yaşadım bunları mesela benim oğlumu götürdüm çocuk doktoru demişti 1 yaşında sende diyete başla çok seni emmek istemez diye sonra tekrar gittim yaşında 1 yas kontrolünde kendi gördü çocuğu dedi günde 4 kereden fazla mı emiyor diye bende evet dedim 6 7 oluyor o zaman dedi diyeti bırak çocuk daha emecek keselim mi emmeyi dedim yok dedi kendi bıraksın benim oğlumda sagolsun 3 yaşında bıraktı emmeyi
Gamze_gamze Asilzedemom evet diyet yapınca onlar da çok emmiyor enteresan bir şekilde. Halbuki süt var. Tadı mı olmuyor artık ne
Gamze_gamze asyap maşallah benim de öyle olursa mamaya başlayacağız muhtemelen. Yeter ki sağlıklı olsunlar biz bir şekilde bakarız onlara
Minat9496 12betul çok üzüldüm şimdi tek tek sizin yorumları okuyunca bende diyet yapma çabasına girecektim 67 kiloyum çok mutsuzum en şişman halim çünkü,,, Hindistan cevizi yağı da sutu yaglandirirmis kahvelerinize mutlaka koyun
Asilzedemom Gamze_gamze tabi canım su gibi oluyor ben bu doğumumda da ne zaman emmeyi bırakırsa o zaman diyet yaparım diye düşünüyorum
12betul Minat9496 aynı durum bende de var bende şuan 69 kiloyum 1.60 boy 63 ile hamile kaldım . Hiç bir pantolon olmuyor ama olsun doğum şişliği var geceçek eminim . 2. Kızımda 25 kilo aldım doğumda 15 gitti doğumdan sonra bir şey yapmadan 6 ayda bir 15 kilo daha gitti . Yani 5 kilo fazla bile verdim . Takmamak bol bol emzirmek en güzeli . Zaten hayatı boyunca 9 ay hamilelikte 1 sene de sütümüzden besleniyor onu da elinden almayalım . ❤️ Yada diyetisyenle ilerlemek başka çare yok . Hindistan cevizi yağını da hemen deneyecek teşekkürler canım