Fnd000 Devlet hastanesine gidiyorum kontrole doktor detayli ultrason icin ozel veya universite hastanesne yonlendiriyomus sigortam yok ozel yada uni. Hastanesinde detayli ultrason icin ucret aliyolar mi
MuratZeynepDiner Fnd000 devlet hastaneleri yapıyırmu bilmıyorm ama eğitim ve arasıtrma hastanelerinde ücretli ama bu ücret özel hastanelere göre daha uygun oluyır ben bezmialeme aldım randevü perintolog uzmanı yapack 240 lira
NaimeYilmaz Fnd000 şuan sogortalı olmasanda sigortalıymıs gıbı ozel hastaneye gıdebılıorsun gebelıgı olmayan biri 100e muayne oluyorsa senınkı 70e veya 50e falan denk gelır ben sıgortalıym bendn farklı bir ucret odememen lazım die bılıorm sıgortam yok dıe endıse etme 🙏
Fnd000 MuratZeynepDiner anladim venim sigortamda yok acaba fiyat daha fazla mi olur bilmiyorum gittigim devlet hastanesinde yapilmiyomus diye duydum bi arkadasimdan
MuratZeynepDiner Fnd000 onu bilemiyecem istanbuldaydanız bi sorun isterseniz yada ben 5 şubat gidecem sizin adınıza sorabilirm isterseniz burdan yazarım gerçi kaç haftalıksınız bilmıyorm ama
Obsesifk Fnd000 istanbuldaysan zeynep kamile git önce sıra al gebe polikliniğinden sonra onlar yönlendirir ücretsiz zaten analık hakkın oluyor şuan
Fnd000 Obsesifk suan gittigim doktor yonlendiricek ben ucret konusunu merak ettim evet muayneler ucretsiz suan sigortam olmamasina ragmen
Haziranannesii Fnd000 Fnd000 ben heryer artık yapmıyor diye biliyorum bende haftaya gidicem fiyat 300 dediler..
Obsesifk Fnd000 ücrette 150 yede var 500ede tabii hizmet ve doktor farkı var ben indirimli 200tlye yaptırdım normalde 340tlydi
Nlnylmz Fnd000 çanakkalede araştırmaya yönlediriyor devlet hastanesindeki doktor ama yinede senin randevu alman gerekiyor
Balcanli Fnd000 cerrahpaşa kadın doğumda prof ali benian adında bi perinatolog var 122 tl. Yaptırabilirsiniz.
HakanSelinayIbilen Balcanli acaba normal randevu alıp gitsek yapıyolarmı yoksa bu ultrason için ayrı bi randevumu almamız gerek ben cerrahpaşaya gidicem ama nasıl randevu alıcam bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
Balcanli HakanSelinayIbilen cerrahpaşanın internet sitesindrn randevu alınıyo. Akdın doğum bölümüne giriyosunuz oradaki doktorlardan sadece prof ali benian yapıyo bu ulrtasonu. İsmine tıkladığınızda önümüzdeki 3 4 günün randevu listesi açılıyo. 1 güne 7 8 randevu veriliyo yanlış hatırlamıyosam o yüzden genelde hep dolu görünüyo randevu saatleri. O yüzden sık sık sayfayı yenileyip takip etmeniz gerek.
HakanSelinayIbilen [bilinmeyen] ben ali beye randevu bulamadım ama kadın doğuma aldım onlar yönlendirmezmi acaba 🙁