Melickaya inanın tarih bölümüne girmek çok başarı gerektirmiyor zaten, keza öğretmenlik okumayan tüm tarih veya edebiyat mezunları formasyon alıyor formasyon almanın başarıyla ne ilgisi var anlayamadım 😂 ekstra olarak yüksek lisans yapmışsınız mezun olduğunuz bölümden atanamayınca tek şansınız bu olmuş zaten. Bende iki üniversite mezunuyum biri kamu yönetimi lisans biri diş protez önlisans ben diş protez bölümümle ilgili çalışmak istedim ilgim olduğu için okudum o alanda çalıştım. Yani eğitim sadece okumakla olmuyor okumakla cahillik alır eşeklik baki kalır diye bir atasözü var unutmayın:) insanların 9 ay taşıyıp duğurduğu cocuklara koyduğu isimlerde sizi zerre ilgilendirmez. Özel okulda danışmanlık yapmanızda size yorum hakkı vermez özel okullar formasyon okuyan en vasıfsız elemanın bile çalıştığı kurumlar. Bunları sırf akademik başarınızla (!) başkalarını yermeye çalıştığınız için yazıyorum. Umarım kimsenin çocuğu sizin gibi önyargılı, şekilci, vasıfsız bir öğretmenle kesişmez. Bu arada 17 değil 27 yaşındayım en azından sizin gibi isimlerle dalga geçecek kadar boş değilim