Burcinn00 16 haftalık gebeyim suratımda çok sivilce çıkmaya başladı bunu yaşayan nasıl geçirdi acaba sivilcelerini 🤦🏼♀️
Yasemincifci Burcinn00 düzenli olarak cilt bakımınınyap canım kendiliğinden geçmesini bekledim ben sadece yüzümde değil sırtım göğüslerim sivilce tarlası resmen
NazliBlt Burcinn00 ben sabahları dove sabun kullanıyorum arkasına da gül suyunu pamuk yardımı ile sürüyorum faydasını gördüm 😊
Esanasckin Burcinn00 canım aynısı bende var 37+5 hayla var bana dediler kız olcak kesin sivilce cıkıyormus cinsiyeti kız onlar ama inanmadım herkes söyledi ama doğru cıktı hayla derler inanmam yani ve hayla var sivilcelerimi 😀
Aysglkc Burcinn00 25 haftalığım her gün farklı bi sivilce çıkıyor ergenliğimde bu kadar olmamıştı :) kız olunca daha çok çıkar derlerdi doğru galiba
hunilimom NazliBlt bende gül sulu temizleme jeli var acaba kullansam mi diye düşünüyorum nivea nin dove da yeni aldım salatalık kokulu sabunu onu surdugim zaman sivilceler direk çoğalıyor sırtım zaten tarla gibi 😭
Burcinn00 NazliBlt sabun cildin pH değerini düşürüyorlar diye kullanmak istemedim hiç ama bundan sonra deneyeyim yeter ki geçsin 🤦🏼♀️
Burcinn00 Esanasckin benim oğluşum olcak nasipse oğlan annesini güzelleştirin derler ama bende tam tersi demek ki 😂
NazliBlt Burcinn00 sabahları kullanıcaksın sadece bişey olmaz diye düşünüyorum dene bence inşallah faydasını görürsünüz