Sumeyyetopal25 Esmerayyyyyy benim ilk bebeğim kızım yani evlendikten 8 ay sonra oldu şimdi gebeliğim de 2 sene sonra oldu çatlatma iğnesi vs vurdum ama etki etmedi 2. Senenin sonunda kendiliğinden oldu . Kızım 5 aylık olduktan sonra hiç korunmadım ama yinede bi süre olmadı hayırlı valiyi bekliyormuş rabbim isteyen herkeze nasip etsin
Endoplazmik Esmerayyyyyy benim prolsktinim yuksekti ilaca gerek var yok kullan derken kullandım adetim düzene girdi kaldım ama 1 dusukten sonra tam 7 ay geçti dusuge kadar da yine 7 ay olmamıştı
ayseekprr Esmerayyyyyy senin eşin birbirinize aitsiniz bunun için zaman önemli mi. Birbirinize şefkatiniz isteğiniz hep olsun 😊
ayseekprr minikturtam1 Kasım ayını hiç unutmuyorum. Eşimi sabahın karanlığında nöbete gönderdikten sonra namazımı kılıp yasin-i şerif okuyordum şu almaya gitmiştim o sırada sayfa dönüp mübin (dilek duasına gelmiş) o gün ettiğim duayı dilediğim dileği hiç unutmuyorum bir ay sonrasında haberini almıştım oğlumun 🥹 bu seferki daha değişikti gerçekten;asla olacağını düşünmüyorduk 6 yıl korunmasız dile kolay ama bir mucize işte rabbim nasip etti 🙏🏻
Melikekyy İlk gebeliğimde 3. Ayda hamile kalmistim ama 8. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum ikinci ay korunmayi bıraktık ve hemen o ay hamile kaldım 😊
Kaderisko Selamlar biz eşimle dört yıllık evliyiz nisan ayında karar verdik doktor görüşmesinden sonra korunmayı bıraktık denedik nisan ayından beri gecen seneden bahsediyorum 24 aralıkta da hamile olduğumu öğrendim bekleme süresi bize de uzun geliyordu niye olmuyor dedik dönem dönem ben ve eşim kendimizi bile sorguluyoduk ama doktor normal oldugunu denemeye devam etmemiz gerektiğini söylemişti beklemediğim bir ayda hamile olduğumu öğrendim suan dördüncü ayımıza girdik allah isteyen herkese nasip etsin bekleme süresi sabır isteyen bir durum sevgiler
merveaktastezcn çocuk isteminden sonra hemen hamile kaldım boş gebelik oldu, daha sonra dermoid kistten ameliyat sürecim oldu yumurtalığımın biri alındı şu an iki aydır deniyoruz inşallah en kısa sürede nasip olur psikolojik olarak yıprandım 😔
Ayse036 Evlendikten 10 gün sonra hamile kaldım hiç korunmadım çocuk yapma amacıyla birlikte olmadım Rab’bime dua ettim hemen olsun diye duamı edip Rab’bime bıraktım evlenmeden önve de kadın doğuma gidip muayene olmuştum sıkıntı var mı diye yok demişti doktor Rab’bim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın Ben duanın gücüne inanıyorum Allah’ın nimeti rızkı sonsuz isteyin anneler çok isteyin bol bol isteyin ☺️
Meli-sa Esmerayyyyyy evet öyle oldu hatta o gün doktoruma randevu aldım artık olmuyor gideyim bir bakınayım dedim gitmeden test yaprım pozitifff 😂😂😂
Tastan Ben oğlumda 2.5 sene istediğimiz halde olmadı eşimde de bende de bi sorun yoktu. Daha sonra 1 sene sonra süpriz şekilde gebe kaldım düşükle sonuclandı. Şuan tekrar hamileyim Buda tam 1 sene sonra oldu 🤲🏻 darısı isteyen herkesin başına sağlıkla inşallah 🤲🏻♥️