Esmerayyyyyy Ben de Canım bir sene sonra hamile kaldım hiçbir sıkıntı yok deniliyordu de benim için de eşim için gitmediğim yer Yapmadığın şeyler kalmadı stres bu konuda çok önemli sonra eşimle kavga etmiştik Boşanmayı düşünüyorduk yani boşanmak dediysem aklımıza geliyordu sinirle söylenen bir şeydi sonra pat diye iki ay sonra bir baktım ki hamileyim neden kaçarsan o seni kovalar neyi kovalarsan o senden kaçar Bir yerde mi okumuştum biri mi söylemişti hatırlamıyorum ilişki yaşandığımız zaman çocuk olsun diye değil aşk ile yapıldığı zaman oluyormuş ben buna çok inanıyorum Daha sonra oğlum 2:30 yaşındayken hamileydim oğlum üç yaşına girince kızım doğdu oğlumdan sonra korunmayı kaç ay bıraktık gene olmadı Benim babaannem böyle şeylerden anlıyor ben yeni evliyken kendi ağzıyla bana bir yıl geçene kadar sana bakmam demişti bir yıldan sonra kendisi bana tedavi uyguladı tedaviden sonra bana iki ay sonra hamile kalırsın dedi gerçekten de dediği oldu beklemediğim anda tam iki ay sonra hamile kaldım sonra oğlumu doğduktan sonra iki yıl Korundum Yani Kızımda da direk hamile kalmadım Kızımı doğduktan Sonra kızım altı aylıkken hamile olduğumu öğrendim ki korunuyorken aman aman bir koruma yöntemi değildi ama oğlumdan sonraki korunma yöntemi ile aynıydı demem o ki beklemediğin anda oluyor neyi beklersen olmuyor maleesef