gmz0007 Elifseker instagramda gördüm resmi gazetede yayınlanmamış,sadece 300 tl aldıklarını söylüyordu anneler
Aysegul466 Elifseker 2025ten sonra doğum yapanlar için resmileşene kadar bekleyip öyle çekin diyorlar ptt gitsenizde 5000 alamıyormuşsunuz kesinleştiğinde 5300 alırsınız bekleyin bence bende öyle yapacağım
BetulSahin5444 Ortaya bir laf attılar icraat yok fıs, sanki çok büyük bir meblağ verecekler ocaktan itibaren doğurup alamayanlar için de haksızlık 😏
Aysegul466 Elifseker ben riske atmak istemedim öyle yapacağım ama ptt gidip detaylı bilgi alabilirsiniz bence
Elifseker Aysegul466 ben PTT’de çalışan bir ablaya sordum yürürlükten geçmedi gala mecliste ama ocaktan sonra doğum yapanlar alacak dedi
Aysegul466 Elifseker başvurmadan önce teyit edilirse alınabilir belki benim nisanda olcak inşallah doğum sonrası araştıracağım bende detaylı bilgi aldığınız da yazarsanız sevinirim 🥰
Busraa32 Çocuk için aylık 1500 yatacak dendi ama her iki çocuğunda 2025 sonrası mı doğmuş olması gerekiyor yoksa sadece 2. Çocuk mu bilgisi olan var mı
Talentedmom Busraa32 onu öğrendim ve büyük şok geçirdim 2025 de 2.çocuğun da doğması gerekiyormuş yani 2025 yılı içerisinde 2 çocuk dünyaya getirmen gerekiyor arkadaş başvururken sormuş öyle demişler