Aycha sali gunu oldum ben bebegmn kalbi durmustu ocak 1de kurtaj olmustum kuzum adet olncda gel dmsti doktrm mym gbi bsy vr diodu snra alttan bakti et paracsi var ne oldgna bakmak icin histereskopi yplm dedi 1500idi fiyati doktrmz 800e indirdi gaziosmanpaşa bilge hastnesi kucukkoyde Serdar başaranoğlu doktorum iyiki onu bulmuşum kurtaja kdr eyüp devlte gdiodum gitmz olaydim dedim tbi ve belden igne yptilar spinal oyle oldm korkuyrdm korkulck bsy degilms benim her yerim titriyordu ama kendimde izledim islemi yaparken et parcsnids almadi cmki rahmine zrr gelir dedi sdcr orda polipti hehrlde sol tarafmda et gbi sypr vrdi onlri temizledi bende ekrandn izledim anlattilr yaparken ameloythne ekibide cok gulr yuzlu idi dokturmzda keza oyle şakalar espirlr derken cok kisa surdu anlamadim bile 10da gtmstik 2ye geliodu saat cktm ameliyata snrda 20dk kdr surmustr geri geldm 5saatta belden altm cozuldu snralri kusmalr fln bas agrisi derken gecsde evime gtsmndie baktm gece 11de ciktik doktrda nobetcydi kontrlrde geldi hep tam vucudum kendme geldgnde ciktikhic bsy yiyemedim cikarmaktan idrrmi zorla yaptm hep snra carsmba sabah iyi oldum sukur bgn dhd iyiym belim agriodu o da az kaldi gcti sayilir 1ay snrda ilisknzedevm edeblrsnz dedi doktorum benim sol tarafmda imis onseyler sag tarafm cok gzlms gosterdi ztn bnda hep yprken soldaki sylride temizledi bebeis gtmis oraya yerlesmye calsmis ve beslenmesni durdumus o seyler işte ondn durmus kalbi sukur temizldi sdce et prcsi ddgi seyi biraktm dedi alsaydim rahminin dokusu zarr gorcektk bozamazdim yasin genc cocgnda yk cnki dedi ama bi zarri olmz dedi ins tekrrdn gebe kaliriz 🙏🌸