Selenaycan 40+0 haftalık oldum dün de miğdem bulandı ve bugünde aynı şekilde kusuyorum internette baktığımda bu şekilde olup doğum başlayan varmış hemen hastaneye de gitmek istemiyorum şimdi size de böyle oldu mu ??
Melisalp Selenaycan ay valla bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun bir avazda doğur inşallah 😊 ben 40+0 da olsam panikten doğururum kesin 😊
babyandmomy__ Selenaycan 1 saat önce hastanedeydin kasılmalarım rahatsız ettiği için kontrole gittim kanama bulantı kusma açılma belirtisidir dedi eğer olursa gel tekrar dedi bana
minnoshan Selenaycan sancı vs yoksa kusma açıklık belirtisidir denmez bence ama yine de kötüleşirse gidin tabi. Açılma belirtisi olan kusma şiddetli sancılardan sonra oluyor çünkü
Selenaycan Melisalp bende panik yapıyorum ama bilemiyorum da şimdi bu şekilde olan var mı merak da ediyorum biri çıksa dese bende aynısı oldu koşa koşa hastaneye gidecem de bilemiyorum ilk gebeliğim birde ☺️😓
269522 Selenaycan canım sadece kusma doğum belirtisi olmaz bence sancını bekle yakında gelir zaten vaktin gelmiş ☺️
Selenaycan 269522 şimdi biraz daha iyiyim ilk defa olunca biranda panikliyor insan umarım biran önce gelir sağlıcakla inşallah teşekkür ederim 🙏 🥰
Selenaycan Bugün yine devam ediyor bulantım sanırım bende acile gidicem internette de böyle bir bilgi görmüştüm zaten de demeki varmış öyle bir ihtimal teşekkür ederim ☺️
Selenaycan minnoshan şiddetli bir sancım yok ama ara ara giriyor agrı düzenli olmasa da tabi biraz daha takip etmem gerekiyor