Serraaa Arkadaslar samsunda olup hastane odası süsleten varmı lohusa takımı alanlar yazdım ama kimse cevap vermedi ınşallah goren olur🙋♀️🙋♀️
Kahramanlar Canım bugün hastaneye aradım sordum Doğum hizmetleri neler diye Bilgi vermedi Pazartesi ara dedi forumlara baktım Atasamda ikramlık veriyorlarmış ama kesin Pazartesi öğreneceğim ona göre bakacağım bende bilmiyorum nerde ne satılır 6 ay oldu buraya taşınalı Samsun’a yabancıyım
Serraaa Kahramanlar canım ben burdayımda noluyor 😂bende tam bulamadm mecıdıye kara kız var kına dugun organızasyon malzemeleri satılıyo oraya bakmaya planlıyorum bulursak bırbırımıze yardım edelım kacncı haftadasın bu arada
birdilektut15 Kahramanlar Zbyd3 bende haplar işe yaramadı büyütmedi yumurtalarımı canım iğne ve aşılamaya geçtik eşimde de bir problem yok inşallah tutar🤲🏻🤲🏻
Eresra Lohusa takımı samsun carsıda var hem guzel ve kaliteli tavsiye ederim organizasyon için özlem cap yada edanın masal dünyasını düşünüyorum fotoğraf içinde Ceyda ya da fotoğraf kutum
Mother5 Canım organizasyon için mervetemizorganizasyonu öneririm instagram sayfası var ben birçok organizasyonumu ona yaptırdım çok ilgili bayan