GezenTavuk_2 Baliimsid Hiç kullanmadım kuzum ama ürünleri güzel kaliteli diyorlar şey gördüm bir ara çizgi gri vs değilse soluk pembe mor gibiyse var vs diyorlar foto at bakalım
GezenTavuk_2 Cimcime30 bencede neyse bacı hayırlısı olsun kafayı yedik seninle burada ulan diyorum ki test ile takip ettim nasıl yanlış olsun nereye gitti bu spermler 🤣🤣 alemdik ya sen hamile misin kuzum
Cimcime30 GezenTavuk_2 valla teste göre ovulasyona göre günün gecıyor ıster kabul et ıster etme cnm yok kız degılım bu ay korunuyorum doktor polıp gördü bıde adetlıyken rahım kalınlığı 14 mm çıktı ondan of of
GezenTavuk_2 Cimcime30 heee inşallah geçer kız çaresiz birşey değil ya sonuçta cidden ben şunu anladım bir kızım var 10 tane evladın da olsa hepsinin heyecanı şeyi ayrı 🥹
Cimcime30 GezenTavuk_2 pekı Buse dıcem bundan önceki ovulazyonlarda Pıkten kaç gün sonra regl oldun bunu bılıyormusun
GezenTavuk_2 Cimcime30 aşkım şöyle söyleyeyim biz bu ay ilk defa başladık korunmasız benim düşük yaptığım gebeligimde ilk defa ovulasyon testi kullandım ve ben o ay hamile kaldım
GezenTavuk_2 Cimcime30 birde bacı enteresan olan şu ki müthiş ağrılarım var belirti aramıyorum ama vücudum belirti dolu resmen hadi beni ara bul diyir 😂 kasik ağrısı her gün oluyor desem yeridir yani digerlerini geçtim
GezenTavuk_2 Cimcime30 Allah razı olsun bebeğim sende hakkını helal et yardım ettin bazen üzüldüm hani anlamsdim yorumunu falan istemsizce yardımcı oldun çok sağol 🥹
Cimcime30 GezenTavuk_2 sendende cnm evet ben de dırek soyledım herseyı kendımı Senın yerıne koyumca bende üzüldüm sen kusura bakma olur mu