MhysaTheGreat normalde perinatoloji takipliyim fakat başından beri normal gebe polikinliğine de arada git rutin işlemler oluyo biz onları yapmıyoruz diyo. Perinatoloji ilaç falan yazmıyo yani. Bende 3 perinatolojiye gidiyosam bir kez de gebe polikinliğine gidiyorum. Ayın 14 ünde perinatolojiye randevum vardı haftaya gel elden randevu versinler dedi bi doktor ilk defa randevu bulamazsın bir hafta içinde diye gebe polikinliğine de al doğum için onlarda tahlil falan ister belki dedi 21 ine gebe polikinliğine aldım odadan çıkınca sekreter perşembe cuma var fark eder mi dedi bende cuma günü olursa daha iyi olur o güne gebe polikinliğine de randevum var dedim sağolsun verdi. 21i sabahı gebe polikinliğine gittim anlattım durumu sezeryan olma ihtimali var suyu üst sınırda falan dedi sağlık ocağında verdiğim kanlara baktı gerek yok kan vermeye dedi. Perinatoloji maternale randevum var 1 saate dedim çok iyi baksınlar belki gün verir plan yapılır dedi. Nst istedi onları hallettim. Nst yi gösterirken bakmazsa grk kons atıyım önemli dedi. Bekledim perinatoloji için neyse sabahtan gebe polikinliğine gelmiş dedi sekreteri oraya gittiysen buraya niye geldin takipliyim burda diyorum niye diyo açıkladım böbrek genişlemesi falan anlattım buraya geliyosan oraya niye gittin kaç gebe nin hakkına girdin kul hakkı bu ayıp cart curt sinirlendim ses etmedim. Sabahtan böbrekleri yine çok büyük ama cihaz ölçü vermiyo yetki yok demişti. Bşr hafta önce 29 mm 17 mm çıkan böbreği bu at kafalı doktor nasıl ölçmüşler saçma sapan ben 8 bile ölçmedim dedi. 13.haftadan beri büyüyen bişey bi anda küçüldü mü yani inanmadım. Suyu üst sınırda diyorum gün verirler kilosu iri diyolar dedim ben bilmem onu diyo aşağıdan yönlendirdiler dedim anlattım dığum ekibi karar verir ona diyo yani normal mi sezeryan mı diyorum nat çektir gel dedi dedim nst ye göre dicek heralde bişey iki seferdir idrarda protein çıkıyo onuda dedim cevap vermedi nst çektirdim baktım çıkmış gitmiş saat daha 3 hastası yok diye gitti dediler bi sekreter gibi bişey var nst için buraya gösterin diye yazo asmış gösterdim bişry yok git dedi 🤦♀️yarın tekrar perinatolojiye var 38+0olduk bakalım üşendim alt kattaki doktora inip kons at demeyi nst sonrası bişey der dedim çıkmış gitmiş gidince kons atsada işe yaramazdı. Yarın yine ölçüm yapılıcak muhtemelen sisteme 8mm girdirdi ben o zamn görücem şikayet edicem sanki bebek açlıktan organlarını yiyo doğuma kadar geçmeyeceğini söylemişti doktorlar artık düzelmez diye. Şaştım kaldım