fpkprensesim Kızlar bu aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz yani aşılarda bi değişiklik mi oldu neden böyle bişey yapıldı düşünceleriniz nedir bu konuda ?
saglikciaanne fpkprensesim hepatit b aşısı besli karmaya eklendi. İki sefer cani yanması yerine tek seferde olacak tüm aşıları. Her anne tüm aşılar için tereddut içinde tabi ki ağır gelir mi diye düşünüyor .
cerengeredeli fpkprensesim 2 Nisandan itibarenden anneye tetanoz aşısı ve boğmaca yapilacakmis. Ben kendi isteğimle 28. Haftadan sonra yaptiricaktim zaten ama yeni guncellemenin içinde olduğunu az önce öğrendim. Bebeklere yapılan karma aşısı ne için yapılıyor bilginiz var mı
fpkprensesim saglikciaanne yani bir riski yoktur değil mi ben aşı karşıtı biri değilim ama bi anda bu şekilde olması da aklımı karıştırdı
saglikciaanne fpkprensesim zaten yapılan aşılar bunlar sadece ayrı ayrı yapipi can yakmayacak tek seferde hepsi yapılacak
fpkprensesim Daisyy000 ya öylemiymi ki bende acaba aşıların içine bu covid aşılarını da eklediler de bize mi söylenmiyor diye kafam allak bullak aşı yatırmasak da daha kötü olmazmı diyorum içimde bi şüphe oldu bu defa diğer kızıma hep yatırdım ama bu korkutuyor gözü mü
Minnaksurpriz saglikciaanne ayrı ayrı yapılırken bile ateş halsizlik yapıyordu hepsi tek seferde çok ağır gelmeyecek mi neden böyle bi şey yaptılar ki?
fpkprensesim saglikciaanne yeni bir aşı eklenmedi yani içerisine hiç doğru düzgün bilgi olmadığı için etrafta insan şüphe duyuyor
saglikciaanne Minnaksurpriz Malesef hiçbir fikrim yok. Vende her anne gibi tedirginim . Kendim alerji geçirdiğim için zaten oğluma yaptırırken hep tedirgin oluyordum artık saha tedirgin olacağım sanırım. Birkaç çocuk doktoruna danıştım hepsi bisey olmaz zaten var olan yapılan aşı hepsi diyor.
Han23 cerengeredeli Ben 2 doz tetanoz oldum bogmaca da olmak gerekecek mi ya bu durumda bilginiz var mı
cerengeredeli Han23 bilmiyorum ki ben tetanoz olmadım. Bogmacanin içinde tetanoz difteride olduğu için doktorum direkt boğmaca olabilirsin dedi
Girlmama mucizemgelsin61 bende tediginim ama 7 nisanda 2. doz hepatit olduk normal asi takvimine gore uygulandi bizlere bu sekildeymis sanirim 14 nisandan sonrakilere yeni asiymis
mucizemgelsin61 Girlmama Nasıl yani 14 nisandan itibaren doğanlar içinmi ben şubatta doğum yaptım yani o kadar anlamıyorumki o yüzden soruyorum gerçi hemşire bizi cuma günü bekliyor aşı için yeni takvime göre yapılcak heralde aman ya offff
Girlmama mucizemgelsin61 evet biz onceki dozlar eski asi takvimine gore yaptirdigimiz icin oyle devam edecekmisiz
mucizemgelsin61 Girlmama İnanamıyorum ya normalde bizimde öyle olması gerekiyor hasta olduğu için yaptıramamıştık ertelenincede yenisine denk geldik hayırlısı bakalım