Annekuzusu06666 Hhgggddd haa o zaman evet sadece sonuç için dene bacım verirler bende öyle yaptım ordan aldım özlem hanıma gösterdim oda zaten yeniden ense kalınlığı burun kemiğine baktı
Hhgggddd Annekuzusu06666 evet veriyor bir kere sorun çıktı istersen ekrandan çekebilirsin dedi tatlı bir bayan
Annekuzusu06666 Hhgggddd yada bak sen ne yap biliyomusun özele gideceksen bugün git 2 hafta sonra kontrol diyor o zamanada sonucunu alır gösterirsin
Hhgggddd Annekuzusu06666 biraz önce perşembe gününe randevu buldum şükür cinsiyeti devlet geç söylüyor diyorlar sonuçlardan sonra giderim diye düşünüyorum
Hhgggddd Annekuzusu06666 bu perşembe benim 15:10 arada bak sende açılıyor randevu daha erken bulabilirsin belki
Hhgggddd Annekuzusu06666 bana burda kız dediler çok merak ediyorum gönlümden hep kız geçiyor ama önceliğimiz tabiki sağlıklı olması cinsiyet 2. Planda. Sanada hayırlı olsun bu arada 💗 erkek erken gösteriyor diyorlar ama kordonlada karıştırılıyor bazen 🙃 herşey gönlünce olsun
Annekuzusu06666 Hhgggddd atsana kız bakayım resmine benimsen içimden kız geçiyordu erkeğe benziyor kesin değil dedi sağlıklı olsunda gerisi önemli değil bencede kordonda olabiliyor zaten bizimki göstermemekte ısrarcıydıda