Betars Kızlar adet günüm 2-3 gün geçti. Bugün test yaptım çok silik bi çizgi var baya silik ama çizgi var eminim hamilemiyim anlamadım
mucizemom8 Betars yaptığınız testin markası nedir iki gün gecikmeniz olmuş silik çizgi varsa gebelik var ihmitali oluyor fakat en garantisi kan testidir bence kan verin
Minnakpopus Betars canım silik çizgiden eminsen hamilesin tabi. Ama en garanti sonucu kan testi verir.
Betars Minnakpopus yeni olduğu için mi silik oluyor bu konuda bi bilginiz var mı kaç haftalıkken pozitif çıkıyor testler de
Minnakpopus Betars haftası çizgiye göre değil son regline göre belli olur. Bunların böyle bir garantisi yoktur. Günü baya geçip silik olanıda olabiliyo. En iyisi sen kan ver
mucizemom8 Betars en doğru sonuç kan testidir o markayı bilmiyordum ama bazı testler yalancı pozitif veriyor inşallah güzel haberler alırsın
nurmltli61 Betars benimki de çok çok silikti değerim 54.34 çıkmıştı 2-3 haftalık hamileydim öğrendiğim de ondan silik çıkıyor çok küçük olduğu için
Katherinne Betars en iyisi kan vermen herhangi bi hastaneye gidip gebelik için beta hcg testi vericem demen yeterli