Masal92 Kızlar selam 30. Haftadayım bikaç gündür iç bacağımla vajina arasındaki bölgeler ağrıyor sağlı sollu iki tarafta ağrıyor bacak aram. Şuan zirve yaptı yürürken özellikle çok acıyor. Bu neden olabilir bilgisi olan var mı acaba
sbnmcan_ Masal92 çatı kemiklerinin genişlemesinden dolayı ağrıyor canım. Dönem dönem şiddetlenip dönem dönem azalarak bu ağrılar oluyor malesef.
Gamze1773 Masal92 33.haftadayim, vajina kemiklerimin yaklaşık son 2 aydır ağrıyor, kemiklerimin açıldığını hissedebiliyorum. Normal doğum için çok önemli, inşallah sorunsuz hemencik dogururuz 🙏
Masal92 sbnmcan_ yaa normal yani aman normal olsun ben allah korusun doğum sancısı mı acaba diye korktum
bir_busra Canım benimde aynıydı ağrım doktoruma gittim hatta bu ağrı için ama benim sadece sol tarafım ve vajinal ağırlıklı bir ağrı şikayetim üzerine doktorum vajinal ultrasonla baktı bebeğimin kafası baskı yapıyormuş ağrı sebebi buymuş çok şükür ki rahim ağzımda vs. bir sıkıntı yok o yüzden bişey yapamadı tekrar kontrole gidicem 2 hafta sonra
Masal92 bir_busra hımm anladım benimde yarın randevum var gidicektim zaten ama korktuğum için burdan sormak istedim, yarın gidince öğrenicez o zaman 🥲