Sena0008 Yok çok teşekkür ederim ben artık tahammül edemiyorum bunun bu ailesine ailesinin doldurmalarına onların ağzına bakmasına tahammül edemiyorum boşanmanın eşiğinden dönmüştük yüzüme bişey yok gibi davranıyo arkamda o iğrenç kadınla beni çekiştiriyo beni idare ediyo gibi konuşuyo bi saat önce de görüntülü aradı aldı çocuğu kucağına güya çocuğu gösteriyo onlara çocuğuma kendi çocuğuymuş gibi hitaplarda bulunuyo anasının kuzusu benim oğlum yavrum benim bide en son tuttu diyo ki oğluna hep sen hep sen diyo :) çocuk çünkü ağaç kovuğundan çıktı duyurma yapıyo bana biraz daha büyüsende gelsen bi bilmem ne diye şeytan kadın derdi aramız bozulsun istiyo tek derdi bu bunda böyle ana olduğu sürece bu ne düzelir böyle arkamdan onlarla konuşur ne de dolduruşlarından vazgeçer bize döner bi bok olmaz artık anladım o anasının anama ettiği hakaretlere kadar gördüm telefonunda anasıyla anneme hakaret etmişler falan gözüm neler gördü ve görüyo ama mal ayağına yatıyorum sırf çocuğum biraz daha vakit geçirsin diye