Herkese iyi akşamlar, bilen bilir aylardır kızımın dönmesi için uğraşıyoruz, kendisi makat doğumu seçmişti, ve doktorum da onaylamıştı, normal doğum bekliyorduk. Malum yurt dışında pek sezaryeni sevmiyorlar. 2 günde bir NST, vs vs yapıldı kasılmalarım çoktu ama doğum için yeterli değildi. Doktorum da suni sancı veremem makat doğuma dedi, ben yalvar yakar bekledik tabi 😂 ama 25 Mart sabahı sezaryene almak zorundayım dedi çünkü bebeğim kg almıyordu, suyunu vs kontrol etmişti 1 hafta öncesinden ve gayet yeterli dedi, kordonuna baktık pek iç açıcı değil dedi ve 1 hafta bekleyelim dedi. Peki dedik ve o gün geldi çattı, yani bu sabah! 8:34de miniğimi kucağıma aldım, ve kordonu boynuna dolanmıştı, o yüzden de kilo vs alamamış 🥹 suyum bitmek üzereymiş, sızıntı olmuş ve ben hiç fark edemedim… sezaryenden o kadar çok korkuyordum ki, ama bebeğimin sağlığı daha önemliymiş onu anladım. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip ediyormuş ve bunu bi daha anlamış olduk. Çok şükür bin şükür şu an minik mucizem dibimde yatıyor 😍🥹❤️ Ben elendim, size iyi şanslar 😂🌸