Aysezey Aşırı derecede öksürüyorum ve karnım sırtım çok ağrıyor artık. 32 haftalığım erken doğum vs olursa sezeryan olcak doğuma nasıl alıyorlar bu şekilde. Yada ben nasıl geçirebilirim öksürüğümü .çok afedersiniz balgamlı bide 😓😓
Sule45 Aysezey ben her sabah uyandığım da pekmez yedim yaktı baya ama bence o iyi geldi düzeldi çünkü bir kaç güne bir de çıkarmaya çalış balgamını sürekli
Aysezey Sule45 çok teşekkür ederim. Pekmezli terayğlı bişeyler içtim ama fayda etmedi hiçç başka napabilirm hiç bilmiyorum 😔
Anneolmakisteyenkedi Aysezey zencefil karabiber limonlu çay içerken yazıyorum size aynı öksürük bende de var bu şekilde deneyebilirsiniz ılık limonlu su biraz rahatltıyo beni bir de
Sule45 Aysezey bende 28im çok korktum öksürük başlayınca karnıma ağrı giriyordu burada hep pekmez okudum deneyeyim dedim denk geldi ama bir doktora sor istersen
mlkkk Aysezey ben hamileliğimde hasta olmaya başlayınca ballı zencefilli süt içmeye başladım gerçekten çok iyi geliyor balgam söktürüyor sizde özellikle gece artıyorsa yatmadan önce de için süte çay kaşığı ucuyla zencefil ekleyin ısıtın balda koyun için
Aysezey mlkkk az önce süt içtim ballı falan ama zencefil koymamştım bide öyle denerm . Çok teşekkürler. Kekik çayı kesiyor öksürüğü aslında ama sanırm hamileyken kullaamyoruz
mlkkk Aysezey kekiği araştırmak lazım hamilelikte içiliyor mu bilgim yok ama zencefil kullanılabilir zencefili seviyorsanız bi tık fazla koyun hafif boğazı yaka yaka içince daha iyi oluyor