orkidemm_ Post açıyor cvp veriyorum yani boşta cvp vermiyorum ama asla tenezzül edip cvp dahi vermiyor !!!!
Eda42_ orkidemm_ Kız takma boşver bende öyle kaç defa denk geldim bazen sadece beğeni yapılıyor herşeye cevap verme artık ben öyle yapıyorum artık
GezenTavuk_2 orkidemm_ En nefret ettiğim konu herkes ya işine geldigi sevdiği kişi ile konuşuyor bazen bazı başlıklara bakıyorum taaa 19 gün önce açılmış bir post kadının postuna kimse girip yanıt vermemiş kadin üst ust yaza yaza bir hal olmuş
Aylaa123 orkidemm_ ay sorma yazıyorım yazıyorum teşekkür etme zahmetinde bulunmuyorlar ya sessiz kalıyor yada beğeni atıp geçiyor ne post açıyon o zaman diyip şamarlayasım geliyor 😂😂
orkidemm_ Eda42_ yani bildiğimi paylaşıyorum hani buranın amacı o ya kadına cvp verdim herkese cvp vermiş benim kini beğenmemiş galiba aşırı sinir oldum
Eda42_ orkidemm_ Kaynana gelin elti postu aç bak o zaman nasıl geliyor herkes 😅😅 bazı insanlar öyle insan seçer gibi oluyor sanki
orkidemm_ GezenTavuk_2 çok var öyle onu da geçtim Cidde’n boş bilgi vermem araştırırım dolu konuşurum ama yazarım kişiye herkese cvp verir beni es geçer o zaman layık değil derim
Alyadnz33 orkidemm_ bazılarına yazmak gelmiyor içimden samimi bulmuyorum ama yazıyoruz yine cevap vermek vermemek ona kalsın
Eda42_ orkidemm_ Ben bile kaç defa bazen post açarım çok cevap verilmez veren olanlara da cevap veriyorum çünkü biliyorum ki o kişi yardımcı olmak için yazıyoruz cevap vermemek nedir anlamıyorum
Alyadnz33 orkidemm_ işte herkes yazılanı okuyor işine gelince yazılıyor işine gelmeyince tatmin olmayınca yazmıyor lar
orkidemm_ Aylaa123 hayır sanki adam seçiyor öyle değil mi ama 😂bu sefer biz adam yerine koyup yorum yaptığımız için sinir oluyoruz cidden çok sinir oluyorummmmm ya hayır beğeni de bir cvp onu bile yapmıyor bazısı
Aylaa123 orkidemm_ soru soruyor sorduğu soruyu tam acıklamıyor karşılığında bende doğru crvap vermek adına soru soruyorum beğeni atıyor 😂ne anladık bu işten . Bazılarına beyin şart 😂