LadyX Metra 12. Ve 13.haftada doktorum bana erkek dedi ultrason fotoğrafını da verdi 16.haftada kız olabilir dedi. Şu an bilmiyorum detaylıyı bekliyorum iki hafta sonra öğrenirim artık 🤷🏻♀️
Metra LadyX ulturason görüntüsü var mı sizin benimki bu şekil bakarmısınız benziyor mu https://hizliresim.com/jjsqstn
Esssssin İkili taramada kız gjbi dediler daha sonra kanamam oldu hastaneye gittim erkek dediler daha sonra tekrar kıza benziyor dediler artık detaylıda net ogreniriz diye düşünüyorum 🤍Sağlıcakla gelsinler
UraSsmom Meryyy58 15+1 bugün öğrendim. Belki daha erken de öğrenebilirdim ama eşim yurt dışındaydı beraber gitmek istedim ☺️
Meryyy58 Elifmelis45 şu yazdığının aynısını yasiyorum😀😃😄 bende boleyim detayliyi bayramdan sonra beklioz bizde
Elifmelis45 Meryyy58 3. Gebelıgım oğlumla kızımı cok net ogrenmiştim bu sefer kı niye bole oldu bende anlamadım nasıp bakalm gonlumuzdekıler hayırlısıyla nasıp olsun 🤗🤲
Esssssin Meryyy58 bakalım sonuç ne cikacak genelde kendini göstermeyene kız diyorlar ama kıza alıştırıyorum kendimi💕🎀