Hasel0503 Haftasina gore 3 kilo ve uzeri olmasi gerekirken 33 hafta ile uyumlu cikiyor 2-3 haftadir kilo Alimi durmuş gibi ilerlemiyor. 2. Gebeligim ve 2-3 gun sonra sezeryan olucam Galiba. Benzer durumu yaşayıp cocuk dogumu gelişimi nasil oldu yasayan var mi
Birbenbirbebek Hasel0503 canım ilk bebeğim öyle olmustu diğer her şey normal sadece kg alımı cok cok azdı doktor başka bir sorun yok ama her hafta gel bebeğin hareketlerini takip et demişti 38 de normal doğurdum cok şükür bir sorun olmadı 🥹
Hasel0503 Birbenbirbebek kilosu dusuk iste karin cevresi yaglanmasi 33 hafta ile uyumlu cikiyo gecen hafta kontrolfe 2580 olctu bugun gittim 5 gun arada var 2600 dedi kilo almamis hic dedi cuma gel tekrar bakalim dedi ayniysa ameliyata alicam ayni gun dedi anne karninda kalmasinin faydasi yok cocuga dedi bebek gelişmiyorsa dogurup emzirirsin mama verirsin dedi
Hasel0503 mlkkk dugumlenme yok plesantada da bi sorun yok ama senin kanin ve plesanta uyusmazligi olabilir oda bebegi beslemiyor olabilir dedi
Glhayat_54 27 haftalıkken 1.140gr olarak gözüktü bizde kilo 2 damarda çentik vardı , O çentikler gitmiş ama son zamanlarda ne durumda oluruz bilmiyorum.. 2.500 üzerindeyse sizin bebek, sağlığıda yerindeyse üzülmeyin. Kilosu değil sağlığı önemli.
Hasel0503 Glhayat_54 yasam sinirini gecmis artik dedi herhangi bir sorun olusur mu olusmaz mi kuveze girip girmemesi doğumdan sonra belli olur dedi
Mhtp5959 Hasel0503 hiç korkma canım ilk doğumumda aynı şey başıma geldi 2000 gram doğdu oğlum. Şu an 10 yaşında sapasağlam Allah’a şükürler olsun.
Glhayat_54 Hasel0503 Sıkma canını sen randevuna kadar iyi beslen bol bol muz kaşar peynir ceviz tahin güzelce ye yaradığı kadar artık. Moral bozma küvezede girse cok kalmaz. Allahın izniyle toparlar çabucak. Doktorun dediği gibi mamayla senin sütünle toparlanır.
Hasel0503 Birbenbirbebek bende bilemedim ki iste gecen haftaya gore kilo alir dedim bugun baktim ki 5 gundur hic almamış olcumleri kucuk kaliyor ondan gelisim sorunu var dedik daha
Hasel0503 Glhayat_54 persembe gununden beri dediginiz seyleri fazla fazla tukettim hic etki etmemis kilo almadi 5 gundur