Fenci_9 Aybs7 ay bana da öyle dediler kaçıncı hafta sizn ben 14 oldum 11 de erkek 13 te kız dwdiler ama net değilmş
Sureyya-2626 @Eymenkuzusu  bana da bakar mısınız hala öğrenemedim cinsiyeti 20 haftalık hamileyim
Aybs7 Eymenkuzusu Fenci_9 bana da 16. haftada özel hastanede kız dediler 3 gün sonra devlette randevum vardı devletteki erkek dedi 🤦🏻♀️😂 şu an 18. Haftadayız
Sureyya-2626 Eymenkuzusu iki gündür baktıriyorum göstermiyor kapatıyor benimde içimden geçen kız doktorlar da %80 90 kız diyor bir an erkek çıkar düşüncesi bile yani teşekkür ederim 21 Nisanda detaylı ultrasonda öğrenicem inşallah..
Metra @Eymenkuzusu rica etsem banada bakarmısın 7+3 haftalık vajinal ultrason https://hizliresim.com/d4du7yl
Eymenkuzusu SuEr_Tu1512 ben sana baktim ama s en bakmamişsin kız o kadr paylasiyon ki yetisemiyosn herhalde. Etiketlemedgn kalmadi bacim senin ki kiz bebek 😌
SuEr_Tu1512 Eymenkuzusu Aşkıım 7 haftalık atmıştım herhalde. Birde 8 haftalıkken gittim vajinal usg yaptı belki kararın değişmiştir diye attım neden kızıyorsun🥹🥲
Eymenkuzusu SuEr_Tu1512 canim benim neden kiziyim zaten 6-7 haftalklara bakiyorm eger o haftanin yoksa 8 e de yorum yapiyorm ama o hafta yaniltici olabiliyor ilk ne dediysem o 😌🥰