nurssmom Perşembe günü rahim filmi çekilicem nelere dikkat etmem gerekiyor. Rahim filminden sonra neler yaşadınız ne kadar sürede hamile kaldınız ?🥹
nurssmom Sibelingo yaa çok fazla 1 ay sonra kalan var o yüzden stresli değilde heycanlıyım inşallah banada nasip olur işlemden değil ama sonuçtan korkuyorum açıkçası inşallah bi sorun çıkmaz
Sibelingo Sonuçtanda korkmayın benim rahmim geçirdim miyom ameliyatından dolayı T şeklini almıştı bebeğin yerleşim alanı dardı o dönem bilmeden hamile kalınca düşük oldu sonradan küçük bir operasyonla düzeltildi içinizi ferah tutun
nurssmom Sibelingo çok yakın arkadaşımın rahim filminde tüplerinde genişleme olduğu için hamile kalma ihtimali yoktu tüpleri alındı o yüzden belki bunu bilmesem sonuçtan korkmazdım ama kötü şeyler görünce insan bi tedirgin oluyor
nurssmom Byzz61 şuan 2.günümdeyim 4.gün olucak 5,6 gün sürebiliyor adetim ama 3 günden sonra leke şeklinde devam ediyor diye 4. Gün yapalım denildi duruma göre farklılık gösteriyormuş günleri
Ayfersalih28 nurssmom yanınızda orkid olsun ilkinde acı hissetmeseniz bile 2 saat adet sancısı gibi bir agri oluyor bir kaç gün kanama oluyor Bende 1 mart çekildim hamilelik olmadi diğer ay inşallah olur 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
aysegul_0320 24 Şubatta rahim filmi çekildim şuan hamileyim doktorunuzun önerdiği sürede ilişki olmasın sonra denemeye devam edin içinizi ferah tutun benimde bir tüpümde yapışıklık vardı ama hamile kaldım ☺️Ben filmden sonra yumurtalamamı da takip etmiştim