cebruc Merhabalar. 35.haftaya girdik benim mide bulantılarım ve kusmalarım yeniden başladı. Hic istahım yok bir sey yediğimde midem bulanıyor kusuyorum. Geniz kuruluğu ve ağız kuruluğuda başladı. Benimle aynı durumda olanlar var mı
Semiha_k cebruc 33+0 birkaç gündür çok midem bulanıyor ve istahsizim haplarımi bile zor içiyorum. Bugün biraz karnımda ağrı ve kasılma var korkutuyor beni bu durum
Elifkcs cebruc bende 35+4 deyim Bogazim resmen kupkuru oluyor gece nefesim kesiliyor gibi. Mide bulanti istahsizlik ve ishalde girdi devreye haa birde goguslerimden sivi geliyor . Galiba vücudumuz doguma hazirlaniyor
reyhan16 Bende 35+4 1 haftadır sabahları kusarak uyanıyorum gün içinde hep midem bulanıyor ilk 3 ayımda çok kötü geçmişti zaten 😭 Allah yardımcımız olsun az kaldı tek tesellim bu
sbnmcan_ reyhan16 sizin kasık ağrınız oluyor mu ? Benim dünden beri bi adet ağrısı var kasıklarımda genel bi rahatsızlık hissediyorum tarif edemediğim.
cebruc reyhan16 Benimde öyleydi ilk 4 ay prilam kullandım simdi tekrar kullanmaya başladım bebeğin tam kilo alacağı zaman istahsız olmak cok kötü gercekten
reyhan16 sbnmcan_ sürekli değil ama çoğunlukla baskı hissediyorum sanki sürekli lavabo ihtiyacım var çok sıkışmışım gibi ama hiç yok Karnımda sertleşme oluyor hep yarın doktor randevum var hepsini soracağım ama bu haftalar da normal herhalde
cebruc sbnmcan_ kasık ağrıları oluyor. Bacaklarımın arası pelvik bölgesindede yoğun ağrı var sanırım bunlar normal. Düzenli aralıklıklarla gelen ağrılarda doktora basvurmak gerek hemen