anneeolmkkk Kızlar eşimin hızlı hareket %5 ve morfoloji 2. Keçiboynuzunun yanına takviye olarak bu ay proxeed plus aldık. Kullananlar bilgi verebilir mi günde sabah akşam olarak 2 şase mi içecek yoksa günde 1 kere mi?
Eres26 anneeolmkkk günde 1 içti biz en az 3 ay sonra duzelmesini bekliyorduk 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim Denk mi geldi yoksa ise mi yaradı bilmiyorum :)
anneeolmkkk Mavili1480 sağol canım ne güzel sevindim. Peki sonuçlarımda herhangi bir düşüklük var mıydı
Mavili1480 anneeolmkkk Varikosel olduğunu ameliyat olması gerektiğini söylemişti doktor değerlerinde düşüklük vardı bu ilacı kullanır kullanmaz oldu
anneeolmkkk @Eres26 @Mavili1480 kızlar ya yazdıklarınız tam görmek istediğim yorumlardı çok sağolun umut oldu 🙏 bizimde geçen ay hızda ve morfolojinin az olduğunu 2 olduğunu öğrendik proxeed plus aldık inşallah bizede hayırlı haberler almak nasip olur🥰
Mavili1480 anneeolmkkk İnşallah canım çok etkili bir ilaç faydası kesinlikle olacaktır düzenli kullanıma dikkat edin yeter 🥰